Барса завршила једно појачање, офанзива на друго!

Меси доводи Вератија, а Нејмар довео зета из репрезентације! Каталонци свим силама ка највећем појачању.

Фудбал 24.06.2017 | 13:00
Барса завршила једно појачање, офанзива на друго!
Сваки велики клуб сваког лета има своју трансфер сагу, а Барселонина ће овог лета битиМарко Верати. Каталонци су њега и Ектора Бељерина означили као главне мете на фудбалској пијаци, а с обзиром да Арсенал не попушта у борби за Бељерина, Барса је све ресурсе фокусриала ка Паризу и Вератију.

Играч одавно жели да дође у Барселону, а недавно је обавестио Пари Сен Жермен да хоће трансфер. верати и његов менаџер Донато ди Кампли су се недавно на Ибици састали са људима из Барселоне и договорили своје услове. Зелено светло за довођење Вератија је дао играч изнад клуба - Лео Меси. Управа је чекала Леов амин да направи коначан дговор са Италијаном и његовим агентом. Верати је због жеље да пређе у Барселону одбио и позив Карла Аћелотија да се пресели у Бајерн. Одбио је и понуду Светаца за нови уговор вредну 10.000.000 евра по сезони. Барселона и ништа друго!

Међутим, сада остаје већи проблем - Пари Сен Жермен. Упркос изричитој жељи малдог играча да напусти Парк принчева, клуб не жели да га прода. Насер ал Келаифи је ставио вето на продају. Међутим, како то обично бива са незадовољним играчима, они на крају увек истерају своје… Поготово када их траже Реал Мадрид или Барселоне који се користе дозвољеним и недозвољеним средствима. Наравно, Барса ће морати добро да се финансијски испружи. вероватна цена је око 80.000.000 евра.

Док стеже обруч око Вератија, Барселона је завршила трансфер потенцијалног бразилског репрезентативца Лукаса Лиме. Он ће се прикључити Каталонцима 1. јануара као слободан играч када му истекне уговор са Сантосом. А уговор ће потписати већ 1. јула јер има право на то шест месеци пре истека уговора.

Лима је офанзивни везиста, има 26 година и за репрезентацију Бразилу је одиргао 14 мечева, постигавши и два гола. Он долази на препроуку Нејмара. Лима се забавља саНејмаровом рођеном сестром Рафаелом, двојица фудбалера су добри другари и заступа их иста менаџерска агенција (Нејмаров отац). Раније се Лима помињао као жеља Реал Мадрида, Пари Сен Жермена, Бајерна, Милана, Челсија и још неких клубова. Недавно је одбио понуду из Кине вредну 14.000.00 евра по сезони. Имао је Нејмарово обећање да ће му бити завршен трансфер у Барселону…

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион имагес

Коментари / 0

Оставите коментар