Barsa završila jedno pojačanje, ofanziva na drugo!

Mesi dovodi Veratija, a Nejmar doveo zeta iz reprezentacije! Katalonci svim silama ka najvećem pojačanju.

Fudbal 24.06.2017 | 13:00
Barsa završila jedno pojačanje, ofanziva na drugo!
Svaki veliki klub svakog leta ima svoju transfer sagu, a Barselonina će ovog leta bitiMarko Verati. Katalonci su njega i Ektora Beljerina označili kao glavne mete na fudbalskoj pijaci, a s obzirom da Arsenal ne popušta u borbi za Beljerina, Barsa je sve resurse fokusriala ka Parizu i Veratiju.

Igrač odavno želi da dođe u Barselonu, a nedavno je obavestio Pari Sen Žermen da hoće transfer. verati i njegov menadžer Donato di Kampli su se nedavno na Ibici sastali sa ljudima iz Barselone i dogovorili svoje uslove. Zeleno svetlo za dovođenje Veratija je dao igrač iznad kluba - Leo Mesi. Uprava je čekala Leov amin da napravi konačan dgovor sa Italijanom i njegovim agentom. Verati je zbog želje da pređe u Barselonu odbio i poziv Karla Aćelotija da se preseli u Bajern. Odbio je i ponudu Svetaca za novi ugovor vrednu 10.000.000 evra po sezoni. Barselona i ništa drugo!

Međutim, sada ostaje veći problem - Pari Sen Žermen. Uprkos izričitoj želji maldog igrača da napusti Park prinčeva, klub ne želi da ga proda. Naser al Kelaifi je stavio veto na prodaju. Međutim, kako to obično biva sa nezadovoljnim igračima, oni na kraju uvek isteraju svoje… Pogotovo kada ih traže Real Madrid ili Barselone koji se koriste dozvoljenim i nedozvoljenim sredstvima. Naravno, Barsa će morati dobro da se finansijski ispruži. verovatna cena je oko 80.000.000 evra.

Dok steže obruč oko Veratija, Barselona je završila transfer potencijalnog brazilskog reprezentativca Lukasa Lime. On će se priključiti Kataloncima 1. januara kao slobodan igrač kada mu istekne ugovor sa Santosom. A ugovor će potpisati već 1. jula jer ima pravo na to šest meseci pre isteka ugovora.

Lima je ofanzivni vezista, ima 26 godina i za reprezentaciju Brazilu je odirgao 14 mečeva, postigavši i dva gola. On dolazi na preprouku Nejmara. Lima se zabavlja saNejmarovom rođenom sestrom Rafaelom, dvojica fudbalera su dobri drugari i zastupa ih ista menadžerska agencija (Nejmarov otac). Ranije se Lima pominjao kao želja Real Madrida, Pari Sen Žermena, Bajerna, Milana, Čelsija i još nekih klubova. Nedavno je odbio ponudu iz Kine vrednu 14.000.00 evra po sezoni. Imao je Nejmarovo obećanje da će mu biti završen transfer u Barselonu…

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action images

Komentari / 0

Ostavite komentar