Седам мјеста на којима уз мало пара можете живјети раскошно

Живот богаташа сан је већине. И док само ретки могу приуштити луксуз, постоји неколико места на свету на којима је, уз мало новца, могуће живети јако лепо. Макар и на недељу дана.

Путовања 22.06.2017 | 09:04
Седам мјеста на којима уз мало пара можете живјети раскошно
Аликанте, Шпанија

Овај град је пример штедљивог начина живота. Аликанте је познат по предивној плажи Коста Бланка, али и по благој клими, разноврсној понуди хране и опуштеном начину живота.

Мендоза, Аргентина

У самом срцу Аргентине налази се Мендоза. Локално привреда је јака и свакодневно се отварају нове фирме. Ако сте у потрази за градом где бисте отворили своју фирму, Мендоза је право место за вас.

Бали, Индонезија

Овај јефтини рај на земљи има живописан ноћни живот, развијен туризам и право је место ако имате намеру да отворите гифт шоп. Сваке године ово место посети стотине хиљада туриста који много новца троше на сувенире. Идеално за неки нови бизнис.

Чијанг Мај, Тајланд

Чијанг Мај има једну од најблажих и најпријатнијих клима у Азији. Овај планински град богат је културом, добром храном и пријатељски је настројеним према људима. У њему ћете своје финансије моћи да растегнете поприлично дуго и широко, без страха да ће брзо нестати.

Коросал, Белизе

Ово је град за људе који желе да се опусте и уживају. Право је место за медитацију и јогу са предивним плажама, фантастичним ресторанима, притом је и приступачан.

Пуерто Ваљарта, Мексико

Мексико је препун градова у којима се може јефтино живети, али Пуерто Ваљарта је вероватно најбољи. Природне лепоте чине овај град јако романтичним, али ту романтику помало квари претрпаност туристима.

Охен, Шоанија

Овај шпански градић препун је вила милионера, али је и приступачан. Туризам је овде главна грана привреде и то га чини примамљивим за покретање нових послова. Такође је одлично место за одмор.

Б 92
фото:интернет

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Аликанте

22.06.2017 09:56

Ту зиви један Спанац за којим моје срце куца и послије 25 година. Да, ту бих остарила.

ОДГОВОРИТЕ