Sedam mjesta na kojima uz malo para možete živjeti raskošno

Život bogataša san je većine. I dok samo retki mogu priuštiti luksuz, postoji nekoliko mesta na svetu na kojima je, uz malo novca, moguće živeti jako lepo. Makar i na nedelju dana.

Putovanja 22.06.2017 | 09:04
Sedam mjesta na kojima uz malo para možete živjeti raskošno
Alikante, Španija

Ovaj grad je primer štedljivog načina života. Alikante je poznat po predivnoj plaži Kosta Blanka, ali i po blagoj klimi, raznovrsnoj ponudi hrane i opuštenom načinu života.

Mendoza, Argentina

U samom srcu Argentine nalazi se Mendoza. Lokalno privreda je jaka i svakodnevno se otvaraju nove firme. Ako ste u potrazi za gradom gde biste otvorili svoju firmu, Mendoza je pravo mesto za vas.

Bali, Indonezija

Ovaj jeftini raj na zemlji ima živopisan noćni život, razvijen turizam i pravo je mesto ako imate nameru da otvorite gift šop. Svake godine ovo mesto poseti stotine hiljada turista koji mnogo novca troše na suvenire. Idealno za neki novi biznis.

Čijang Maj, Tajland

Čijang Maj ima jednu od najblažih i najprijatnijih klima u Aziji. Ovaj planinski grad bogat je kulturom, dobrom hranom i prijateljski je nastrojenim prema ljudima. U njemu ćete svoje finansije moći da rastegnete poprilično dugo i široko, bez straha da će brzo nestati.

Korosal, Belize

Ovo je grad za ljude koji žele da se opuste i uživaju. Pravo je mesto za meditaciju i jogu sa predivnim plažama, fantastičnim restoranima, pritom je i pristupačan.

Puerto Valjarta, Meksiko

Meksiko je prepun gradova u kojima se može jeftino živeti, ali Puerto Valjarta je verovatno najbolji. Prirodne lepote čine ovaj grad jako romantičnim, ali tu romantiku pomalo kvari pretrpanost turistima.

Ohen, Šoanija

Ovaj španski gradić prepun je vila milionera, ali je i pristupačan. Turizam je ovde glavna grana privrede i to ga čini primamljivim za pokretanje novih poslova. Takođe je odlično mesto za odmor.

B 92
foto:internet

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Alikante

22.06.2017 09:56

Tu zivi jedan Spanac za kojim moje srce kuca i poslije 25 godina. Da, tu bih ostarila.

ODGOVORITE