Суарез некако спријечио Месијев трансфер у Сити!

У налету беса, Меси је практично већ био прихватио понуду Манчестер ситија, али се онда умешао Уругвајац.

Фудбал 22.06.2017 | 22:00
Суарез некако спријечио Месијев трансфер у Сити!
Никад није касно за овако "масан" трач.

Емотивни лом који је доживео после трећег узастопног пораза са Аргентином у финалима великих такмичења, довео је Лионела Месија у ситуацију да од Барселоне затражи трансфер.

Каталонски "Ел Мундо Депортиво" објавио је причу о томе да је један од најбољих фудбалера свих времена толико тешко поднео све што му се догодило лета 2016. године, да је готово прихватио понуду Манчестер ситија, где је требало да се сретне поново са Пепом Гвардиолом.

Пре тога, Меси је одвео Аргентину до финала Копа Америка у којем је репрезентација Чилеа, други пут заредом, била боља, а свему је претходио горак пораз "гаучоса" у финалу Светског првенства у Бразилу, од Немачке.

Под притиском аргентинске јавности, али и услед лоших односа у свлачионици са осталим репрезентативцима, Меси је тада одлучио да се повуче из националног тима, а сада смо сазнали да је у налету беса умало "страдала" и Барселона.

Додатан проблем представљао је поступак који се у Шпанији водио у том тренутку против Месија и његовог оца, Хорхеа, због утаје пореза. Касније, тај поступак је окончан нагодбом и условном казном за фудбалера од 21 месеца затвора, уколико понови овај преступ.

Према писању овог листа кључну улогу у смиривању Месија одиграо је његов најбољи пријатељ међу саиграчима у клубу, Луис Суарез и то након што је Сити већ био послао понуду од 150 милиона евра, 100 милиона мању од његове излазне клаузуле која износи 250 милиона.

Када је Суарез смирио омаленог Аргентинца, звали су га и саиграчи из репрезентације и убедили да је најбоље да се врати међу "гаучосе" што је он касније и урадио.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар