У четвртак о пријави Босића

Сједница Заједничке комисије за људска права парламента БиХ, на којој би требало да буде разматрана пријава за кршење кодекса коју је против посланика СНСД-а у Представничком дому Душанке Мајкић поднио замјеник предсједавајућег овог дома Младен Босић /СДС/, заказана је за четвртак, 22. јуна.

Босна и Херцеговина 20.06.2017 | 09:50
У четвртак о пријави Босића
Босић је против Мајкићеве поднио пријаву Комисији за кодекс у парламенту БиХ, за коју је надлежна Комисија за људска права и избјеглице, због њене изјаве у емисији "Аспект" РТРС-а, када је изрекла ноторну лаж, усмјерену против његове личности.

"Био сам заиста шокиран када сам на РТРС-у у емисији 'Аспект' слушао изјаву посланице Душанке Мајкић (СНСД) да сам послије пада закона о акцизама сав усплахирен и сретан стрчао у ресторан и рекао; 'Добро је пале су акцизе неће бити пензија и плата', рекао је тада Босић.

Он је демантовао да је то урадио, и додао да Мајкићева овако сије мржњу.

"Таквим безочним лажима, вођењем политике, коју утемељује, не само Душанка Мајкић, него и много других политичара који су активни и у ентитетима, и на нивоу БИХ, доводимо читаву политичку ситуацију у бесмисао, јер то је ноторна лаж зато што ја то никада не бих ни помислио, а не изговорио да је добро да пензионери не добију пензију. Очито се ради о хушкању, о сијању мржње, о безочном блаћењу и није то очито једини примјер", казао је Босић, наводећи да се ради о политичкој стратегији блаћења, нападања и дизања тензија и појачавања мржње коју раде појединци углавном из СНСД-а.

"Колу лажи нема краја и нисам имао другог начина да се борим против тога и да реагујем, него да поднесем пријаву Комисији за кодекс у Парламенту БиХ за коју је надлежна Комисија за људска права и избјеглице с циљем да разобличим начин на који се води политика", казао је замјеник предсједавајућег Представничког дома ПСБиХ.

Мајкићева је у изјави Срни потврдила да ће присуствовати најављеној сједници комисије, додајући да није прекршила скупштински кодекс и да ће све расправити током расправе на сједници комисије у четвртак . 

(БН)

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Па ти види

20.06.2017 07:53

Покушавам да пронађем смисао зашто је Бог створио ту Мајкићку, па никако....Онда покушавам да схватим ментални клоп идиота који гласају за њу, па никако....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Турбоскара

20.06.2017 08:37

И ја се то питам И немогу наци одговор.Зена алкос арогантна некултурна подмицена њкаква.Зар то да мене представља И она која је пуна афера глупости мизерије незнам висе ниста бозе сацувај.

Name

Мозда/ Па Ти Види

21.06.2017 17:32

Највјероватније да Бог с таквима нема никакве везе! Имају и давољи синови и кцери!

Name

ма дај

20.06.2017 08:34

Мајкићка да врати отпремину 28000 КМ немој ту да се шепури,нема право ни на пензију.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОБА

20.06.2017 08:37

ЖЕНА КАДА СЕ ПОГЛЕДА У ОГЛЕДАЛО ТРЕБА ДА СВАТИ ДА НИЈЕ ЗА ЈАВНАГ НАСТУПАЊА И ВОЂЕЊА ПОЛИТИКЕ ТРЕБА БЈЕЖАТИ ГЛАВОМ БЕЗ ОБЗИРА АЛИ ПОШТО СУ ПАРЕ У ОПТИЦАЈУ КАРАКТЕР НУЛА УМИСЛИЛА ДА ПАРЕ ЧИНЕ ЧОВИЈЕКА СРАМОТА МЕ ШТО САМ ЖЕНСКО КАД ВИДИМ ФИЗИЧКИ И МЕНТАЛНО ОВО ЗЛО ОД ЖЕНЕ СВИ ТО МИСЛЕ АЛИ НЕ ЗНАМ ЗАШТО НЕ ГОВОРЕ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЕЕ/ Боба

21.06.2017 17:35

Ма ево говоримо ми сваста ,али ста нам вриједи!Они су само гори и гори!

Name

бл

20.06.2017 08:41

Мајкицева само мути. Какв је лик треба само видјети коју отпремнину је узела...Како их није срам...Отишла у пензију па се поново одјавила...све због пара...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милица

20.06.2017 08:54

Па због пара свашта је способна рећи,оклеветати, бити послушник. Неможе то свако, мораш имати карактер НУЛА.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милос

20.06.2017 08:54

Није њој лако, од самог погледа у огледало па надаље...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брод

20.06.2017 11:00

Боже шта су Срби толико згријешили да их ова представља ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Омладинац

20.06.2017 11:01

Скидај је са функције нек неко младји добије сансу а Масна нек крка цевапе код куце преко доставе...пензија јој добра отпремнина јос боља иди метузалеме један цувај унуцице..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Жеља ми је

20.06.2017 11:50

Не знам какве је санкције могу снаћи и да ли је санкције могу снаћи уопште , обзиром да наши политичари праве правилнике гдје су заштићени као међеди , ал би ми лично било драго да Роски узму ону отпремнину што наплати када оде у пензију или дио отпремнине.

ОДГОВОРИТЕ