ЛЕ - Звезда: Времена има, бићемо спремни!

"Нису нам потребне велике изјаве, већ велики рад", рекао је тренер фудбалера Црвене звезде, Владан Милојевић нашем репортеру на Златибору.

Фудбал 20.06.2017 | 08:15
ЛЕ - Звезда: Времена има, бићемо спремни!
Тешко да је било нелагодности у црвено-белом табору за Златибору након што је УЕФА, уочи почетка жреба за 1. коло квалификација за Лигу Европе, скратила списак потенцијалних ривала Црвене звезде.

У Љутице Богдана могли су да дођу Зета (Црна Гора), Тре Пене (Сан Марино), Санта Колома (Андора), Сент Џозеф (Гибралтар), али је на крају вољом жреба у Ниону одређено да ће се Црвена звезда 29. јуна и, потом 6. јула у гостима, састати са Флоријаном са Малте.

Друго лето заредом, након што су пре годину дана избацили Ла Валету, црвено-бели ће у потрази за групном фазом Лиге Европе посетити живописно медитеранско острво.

"Сви које смо могли да добијемо после скраћивања потенцијалних ривала су слични или исти противници. Не бих волео много да причам и дајем нека обећања, морамо се максимално спремити без обзира ко је противник", рекао је нашем репортеру са Златибора нови тренер Црвене звезде, Владан Милојевић, који је на прозивци рекао навијачима да не обећава Лигу Европе, али да обећава рад и максимум на утакмицама.

"Имаћемо довољно времена да се припремимо. По првим информацијама које сам добио, власник клуба је Италијан и тренер је Италијан тако да сигурно гаје њихив стил игре. Ми смо Црвена звезда и велики клуб, али данас сви играју фудбал и не требају нам велике изјаве, већ добар рад. Морамо да поштујемо сваког ривала и битно ми је да моји играчи то схвате", додао је млади стручњак, који је екипу окупио 9. јуна, тачно 20 дана пре утакмице са Флоријаном у Београду.

"Фаворити смо. Треба поштовати сваког противника, али овако на прву мислим да смо стварно јачи. Имамо довољно времена да се спремимо. Јесте да играмо у сред припрема, али верујем да ћемо успети да прођемо", рекао је један од двојице најискуснијих у црвено-белом табору, капитен Ненад Милијаш.

Милијаш је, уз Душана Анђелковића, једини са Звездом играо групну фазу евро-купова, али томе има десет и више година.

Ветерани у Милојевићевом тиму верују да ће ова генерација играча пронаћи пут преко трња до најмање шест европских мечева наредне јесени.

"Мислим да је жреб добар за нас и мислим да можемо да будемо задовољни. Имамо искуство играња на Малти од пре годину дана и верујем да ћемо то искористити. Значи нам што је противник 'слабији', али свакако морамо да уђеми максимално у утакмицу", рекао је Анђелковић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар