Роналдо жели назад у Јунајтед!

Третирају ме као криминалца! Најбољи фудбалер света Кристијано Роналдо наводно је већ решио да напусти Реал Мадрид.  Острво подрхтава! Роналдо је донео одлуку?! Британски Скај јавио је да је Португалац веома заинтересован за могућност да се на лето врати на Олд Трафорд.

Фудбал 21.06.2017 | 12:00
Роналдо жели назад у Јунајтед!
Роналдо је почео да размишља о одласку из ‘Краљевског клуба’ због отпужбе да је утајио скоро 15 милиона евра пореза, а како преносе светски медији, то је учинио и пре финала Лиге шампиона.

Иако је Реал одбранио трофеј за најбољу екипу у Европи, акција против Португалца могла би да резултује одласком.

Како пише британски Скај спортс, Кристијано разматра могућност повратка у Манчестер јунајтед где се афирмисао као играч и где је тренер Жозе Мурињо, са којим је сарађивао баш у Реалу.

Тренер Зинедин Зидан покушао је и јавно да замоли највећу звезду да остане, али је одговор изгледа негативан.

“Третирају ме као криминалца у Шпанији, зато идем”, наводно је Роналдо рекао Зидану, а преноси “Тиемпо де јуего”.

Роналдо је са Реалом освојио 11 трофеја за осам година – по две титуле у Примери, Купу краља и Светском клупском првенству, три Лиге шампиона и по један Суперкуп Шпаније и Европе.

Ово ће бити лето у којем ће свакако доминирати Кристијано Роналдо, а чека нас изгледа највећа и најинтересантнија трансфер сага у новијој фудбалској историји. Откако се појавила информација да је челницима Реала рекао да жели да напусти клуб јер је наводна жртва истраге о утаји пореза, не престаје да се говори и пише о најбогатијим светским клубовима у којима би могао да настави каријеру.

А прилично поуздани британски Скај објавио је, позивајући се на своје изворе, да је Кристијано Роналдо заинтересован за могућност да се овог лета врати у Манчестер Јунајтед из којег је 2009. и дошао на стадион Сантијаго Бернабеу.

И та вест изазвала је праву хистерију међу навијачима Црвених ђавола, поготово што се зна да је Роналдо заиста везан за Јунајтед у чијем дресу је под командом Алекса Фергусона израстао у једну од највећих фудбалских звезда данашњице.

Јасно је да је Јунајтед у овом тренутку један од клубова, уз Пари Сен Жермен, Манчестер Сити и неке тимове из Кине, који финансијски може да пронађе начин да затвори конструкцију овог мега трансфера.

Јунајтед у овом тренутку, барем према првим информацијама са Острва, неће коментарисати овакве информације како не би и пре званичног почетка прелазног рока био увучен у трансфер сагу.
Истовремено, у Реалу се надају да и даље имају шансу да промене Роналдово мишљење, мада како време протиче, а контакти других клубова са менаџером Жоржом Мендешомпостају све учесталији, све је мање шанси да се то деси.  

Јунајтед је Роналда продао 2009. за суму од 94.000.000 евра, а према тврдњама шпанских и енглеских медија, Реал ће покушати да узме дупло више новца за његов одлазак.  

Иначе, сума за коју Шпанци терете Роналда да је утајио на име пореза износи 14.700.000 евра.

Извор: Б92/моззартспорт

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

хм

21.06.2017 11:55

Ово његово третирају ме "као криминалца"....у ствари значи третирају ме као Мессиа :Д

ОДГОВОРИТЕ