Ronaldo želi nazad u Junajted!

Tretiraju me kao kriminalca! Najbolji fudbaler sveta Kristijano Ronaldo navodno je već rešio da napusti Real Madrid.  Ostrvo podrhtava! Ronaldo je doneo odluku?! Britanski Skaj javio je da je Portugalac veoma zainteresovan za mogućnost da se na leto vrati na Old Traford.

Fudbal 21.06.2017 | 12:00
Ronaldo želi nazad u Junajted!
Ronaldo je počeo da razmišlja o odlasku iz ‘Kraljevskog kluba’ zbog otpužbe da je utajio skoro 15 miliona evra poreza, a kako prenose svetski mediji, to je učinio i pre finala Lige šampiona.

Iako je Real odbranio trofej za najbolju ekipu u Evropi, akcija protiv Portugalca mogla bi da rezultuje odlaskom.

Kako piše britanski Skaj sports, Kristijano razmatra mogućnost povratka u Mančester junajted gde se afirmisao kao igrač i gde je trener Žoze Murinjo, sa kojim je sarađivao baš u Realu.

Trener Zinedin Zidan pokušao je i javno da zamoli najveću zvezdu da ostane, ali je odgovor izgleda negativan.

“Tretiraju me kao kriminalca u Španiji, zato idem”, navodno je Ronaldo rekao Zidanu, a prenosi “Tiempo de juego”.

Ronaldo je sa Realom osvojio 11 trofeja za osam godina – po dve titule u Primeri, Kupu kralja i Svetskom klupskom prvenstvu, tri Lige šampiona i po jedan Superkup Španije i Evrope.

Ovo će biti leto u kojem će svakako dominirati Kristijano Ronaldo, a čeka nas izgleda najveća i najinteresantnija transfer saga u novijoj fudbalskoj istoriji. Otkako se pojavila informacija da je čelnicima Reala rekao da želi da napusti klub jer je navodna žrtva istrage o utaji poreza, ne prestaje da se govori i piše o najbogatijim svetskim klubovima u kojima bi mogao da nastavi karijeru.

A prilično pouzdani britanski Skaj objavio je, pozivajući se na svoje izvore, da je Kristijano Ronaldo zainteresovan za mogućnost da se ovog leta vrati u Mančester Junajted iz kojeg je 2009. i došao na stadion Santijago Bernabeu.

I ta vest izazvala je pravu histeriju među navijačima Crvenih đavola, pogotovo što se zna da je Ronaldo zaista vezan za Junajted u čijem dresu je pod komandom Aleksa Fergusona izrastao u jednu od najvećih fudbalskih zvezda današnjice.

Jasno je da je Junajted u ovom trenutku jedan od klubova, uz Pari Sen Žermen, Mančester Siti i neke timove iz Kine, koji finansijski može da pronađe način da zatvori konstrukciju ovog mega transfera.

Junajted u ovom trenutku, barem prema prvim informacijama sa Ostrva, neće komentarisati ovakve informacije kako ne bi i pre zvaničnog početka prelaznog roka bio uvučen u transfer sagu.
Istovremeno, u Realu se nadaju da i dalje imaju šansu da promene Ronaldovo mišljenje, mada kako vreme protiče, a kontakti drugih klubova sa menadžerom Žoržom Mendešompostaju sve učestaliji, sve je manje šansi da se to desi.  

Junajted je Ronalda prodao 2009. za sumu od 94.000.000 evra, a prema tvrdnjama španskih i engleskih medija, Real će pokušati da uzme duplo više novca za njegov odlazak.  

Inače, suma za koju Španci terete Ronalda da je utajio na ime poreza iznosi 14.700.000 evra.

Izvor: B92/mozzartsport

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

hm

21.06.2017 11:55

Ovo njegovo tretiraju me "kao kriminalca"....u stvari znači tretiraju me kao Messia :D

ODGOVORITE