Савић објавио списак за Свјетску лигу!

Делфини одрадили теретану па Аустралијанце! Све је спремно. . .

Остали спортови 17.06.2017 | 10:15
Савић објавио списак за Свјетску лигу!
Шта су могли - освојили су. И не намеравају да стану! Док противницима вероватно заклецају колена само док читају списак играча на које ће од 20. до 25. јуна селектор Дејан Савић рачунати током завршног турнира Светске лиге у руском граду Рузи.

На списку: Гојко Пијетловић, Радомир Драшовић, Виктор Рашовић, Сава Ранђеловић, Милош Ћук, Душко Пијетловић, Немања Убовић, Милан Алексић, Гаврил Суботић, Филип Филиповић, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић и Бранислав Митровић.

Противници у А групи: Казахстан, САД и Италија. Није им добро вечерас. Вероватно се само надају да ће Делфини бити милостиви као у вечерашњој, трећој контролној утакмици против Аустралије. У крагујевачком спортском центру Парк, без Гојка Пијетловића кога је вечерас заменио Димитрије Ристичевић, рутинских 10:7.

Осетило се ипак да су пре утакмице најбољи српски ватерполисти сат времена радили у теретани.

“Није лако било, три тешке утакмице, тренинзи и путовања. Мислим да смо добро одрадили посао и да спремни путујемо у Русију“, сумирао је утиске Сава Ранђеловић, док је Немања Убовић додао:

"Имали смо напорне тренинге у теретани што се мало осетило у игри".

Искуснији Андрија Прлаиновић био је мало речитији...

"Прва утакмица за нас неколицину, Алексића, Пијетловића, Митровића и мене. Они су пдомладили екипу, али се видело да су идеални за тренинг. Користило нам је и сада нам остаје да се покажемо у Рузи. Тешки смо од рада али понављам, у Русији видети где смо са формом".

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар