Чаушић искрен према Звезди: Европа има предност!

У периоду од 2009. до 2012. године, Горан Чаушић није дебитовао за Црвену звезду. Да ли ће то урадити 2017? Зависи од понуда из Шпаније, Италије, Немачке и Француске. . .

Фудбал 19.06.2017 | 14:00
Чаушић искрен према Звезди: Европа има предност!
Није се ретко догађало да талентовани клинци оду из Црвене звезде пре потписивања првог професионалног уговора и дебија у првом тиму.

Случај 25-годишњег Београђанина Горана Чаушића нешто је другачији - он је 2009. као тинејџер потписао трогодишњи уговор са црвено-белима, али до лета 2012. и одласка у Рад у својству слободног играча није одиграо такмичарску утакмицу за сениорски тим.

Овог лета, пет година касније, то би могло да се промени.

Момак, који је код Роберта Просинечког добио прилику да ради с првим тимом, али с којим "Жути" никада није озбиљно рачунао, налази се на листи жеља спортског менаџметна Црвене звезде, која га види у тиму за сезону 2017/18.

Али…

"Ништа се није догађало по том питању у последња два-три дана, причао сам раније с људима из Црвене звезде. Моја жеља да се вратим постоји, али ту су и опције из најјачих европских лига. Нисам на прагу потписа, шанса постоји", рекао је Чаушић за "Спортски журнал" након полусезоне проведене у Осасуни, којој није могао да помогне да избегне елиминацију из Примере упркос добрим играма.

Што се тиче повратка у Црвену звезду, Чаушић је додао…

"Нисмо постављали рок. Причао сам отворено са људима из Звезде, свесни су да лиге Шпаније, Италије, Француске и Немачке имају приоритет. Императив је да што пре сазнам детаље и одлучим", нагласио је Чаушић да му играње за Црвену звезду, у овом тренутку, није на врху листе приоритета.

"Знамо да српски фудбал није у идеалном стању, али не могу да гледам на Звезду као на корак уназад. Нисам добио шансу раније, има снова које нисам досањао", рекао је Чаушић да, ипак, не би био без здравих мотива уколико би потписао за црвено-беле.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар