Пауновић прави дрим-тим у Чикагу!

Стиже играч који је 2013. играо финале Лиге шампиона!

Фудбал 19.06.2017 | 13:00
Пауновић прави дрим-тим у Чикагу!
Бастијан Швајнштајгер је ту да донесе “холивудски“ шмек, Немања Николић да трпа голове, а од овог лета можда и Јакуб “Куба“ Блажчиковски да пакује. Пољски медији наводе да би 31-годишњи крилни фудбалер врло лако могао да напусти Волфзбург и пресели се “преко баре“. И опет код Вељка Пауновића, који је по свему судећи решио да у Чикагу оформи дрим тим, па је на прагу договора и са некадашњим асом Борусије Дортмунд.

У Волфзбургу није имао сезону на нивоу ранијих. На крају се борио за опстанак. Управа клуба је изразито незадовољна. Већ је најављена радикална реконструкција екипе. Растанак са Кубом Блажчиковским очигледно је њен део. Захвалница је већ написана.

Пауновић - могли смо то да видимо на примеру Швајнштајгера и Николића - помно прати шта се дешава на Старом континенту и увек је спреман да пружи руку спаса већ доказаним асовима, чак и кад су прешли зенит. Блажчиковски то сигурно јесте. Са Борусијом Јиргена Клопа био је првак Немачке, 2013. играо је финале Лиге шампиона.

МЛС лига? Играо је Куба много озбиљни фудбал. Звао га је Пауновић и прошлог лета. Одбио је. После једне не баш идеалне сезоне у Бундеслиги можда је схватио да је време за неке мало опуштеније приче.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар