Paunović pravi drim-tim u Čikagu!

Stiže igrač koji je 2013. igrao finale Lige šampiona!

Fudbal 19.06.2017 | 13:00
Paunović pravi drim-tim u Čikagu!
Bastijan Švajnštajger je tu da donese “holivudski“ šmek, Nemanja Nikolić da trpa golove, a od ovog leta možda i Jakub “Kuba“ Blažčikovski da pakuje. Poljski mediji navode da bi 31-godišnji krilni fudbaler vrlo lako mogao da napusti Volfzburg i preseli se “preko bare“. I opet kod Veljka Paunovića, koji je po svemu sudeći rešio da u Čikagu oformi drim tim, pa je na pragu dogovora i sa nekadašnjim asom Borusije Dortmund.

U Volfzburgu nije imao sezonu na nivou ranijih. Na kraju se borio za opstanak. Uprava kluba je izrazito nezadovoljna. Već je najavljena radikalna rekonstrukcija ekipe. Rastanak sa Kubom Blažčikovskim očigledno je njen deo. Zahvalnica je već napisana.

Paunović - mogli smo to da vidimo na primeru Švajnštajgera i Nikolića - pomno prati šta se dešava na Starom kontinentu i uvek je spreman da pruži ruku spasa već dokazanim asovima, čak i kad su prešli zenit. Blažčikovski to sigurno jeste. Sa Borusijom Jirgena Klopa bio je prvak Nemačke, 2013. igrao je finale Lige šampiona.

MLS liga? Igrao je Kuba mnogo ozbiljni fudbal. Zvao ga je Paunović i prošlog leta. Odbio je. Posle jedne ne baš idealne sezone u Bundesligi možda je shvatio da je vreme za neke malo opuštenije priče.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar