Почела градња Бинга у Мостару

Након рада на рашчишћавању терена на истој локацији, на улазу у Мостар, ужурбано се почиње са поставком нове конструкције за изградњу Тржног центра "Бинго".

Босна и Херцеговина 16.06.2017 | 18:18
Почела градња Бинга у Мостару
Из комапније "Бинго" саопштили су да су у међувремену добили и резултате истраге о узроку пожара коју је у протеклом периоду спроводио МУП ХНК.

"Пожар је настао због квара на утичници продужног кабла", каже се у саопштењу и додаје да ће центар задржати постојеће габарите,  површине око 11 хиљада метара квадратних у чијем саставу ће доминирати модеран хипермаркет са пратећим садржајима (играоница, ресторан и пословни простори).

"Како је изградња тек почела, рано је говорити  о вриједности инвестиције. Планирани завршетак радова је у септембру, а већ крајем тог мјесеца планирамо и отварање",каже се у саопштењу и додаје да су сви запослени радници збринути и да се радују њиховом повратку у новоизграђени центар у Мостару.

(БН) 

 

 

 

 

                                                                                                   

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Геј-океј

16.06.2017 16:30

Браво за Бинго, тако се ради и штити радник. Надам се да неће полетити превисоко као ХДЗ-ов Агрокор/Тодорић и нестати. Да догодине имате продавнице у сваком дијелу Босне и Херцеговине и удуплате сарадњу са босанским пољопривредницима, сретно. Хоћемо Бијељинске паприке, нека хОрвати у Конзуму купују пластичне из Мађарске!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Др

16.06.2017 20:48

Светао пример успесности домацег производа купујем у бингу и примецујем да форсирају домаце мудром политиом фирме, рецимо тразе од домацих производзаца да упису на производ натпис ПРОИЗВЕДЕНО ЗА БИНГО уз то рекламирају и себе и производзаца. Свака похвала.

Name

Дефинитивно

17.06.2017 20:33

Нема Бинго никакве слицности са Агрокором који је политицки пројекат, Бинго је стабилна компанија која има велику подрску народа јер је домаца, и нуди домаце производе.

Name

Јања

18.06.2017 22:24

Паприке и остало поврце су из Јање.