Počela gradnja Binga u Mostaru

Nakon rada na raščišćavanju terena na istoj lokaciji, na ulazu u Mostar, užurbano se počinje sa postavkom nove konstrukcije za izgradnju Tržnog centra "Bingo".

Bosna i Hercegovina 16.06.2017 | 18:18
Počela gradnja Binga u Mostaru
Iz komapnije "Bingo" saopštili su da su u međuvremenu dobili i rezultate istrage o uzroku požara koju je u proteklom periodu sprovodio MUP HNK.

"Požar je nastao zbog kvara na utičnici produžnog kabla", kaže se u saopštenju i dodaje da će centar zadržati postojeće gabarite,  površine oko 11 hiljada metara kvadratnih u čijem sastavu će dominirati moderan hipermarket sa pratećim sadržajima (igraonica, restoran i poslovni prostori).

"Kako je izgradnja tek počela, rano je govoriti  o vrijednosti investicije. Planirani završetak radova je u septembru, a već krajem tog mjeseca planiramo i otvaranje",kaže se u saopštenju i dodaje da su svi zaposleni radnici zbrinuti i da se raduju njihovom povratku u novoizgrađeni centar u Mostaru.

(BN) 

 

 

 

 

                                                                                                   

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Gej-okej

16.06.2017 16:30

Bravo za Bingo, tako se radi i štiti radnik. Nadam se da neće poletiti previsoko kao HDZ-ov Agrokor/Todorić i nestati. Da dogodine imate prodavnice u svakom dijelu Bosne i Hercegovine i uduplate saradnju sa bosanskim poljoprivrednicima, sretno. Hoćemo Bijeljinske paprike, neka hOrvati u Konzumu kupuju plastične iz Mađarske!

ODGOVORITE
Name

Dr

16.06.2017 20:48

Svetao primer uspesnosti domaceg proizvoda kupujem u bingu i primecujem da forsiraju domace mudrom politiom firme, recimo traze od domacih proizvodzaca da upisu na proizvod natpis PROIZVEDENO ZA BINGO uz to reklamiraju i sebe i proizvodzaca. Svaka pohvala.

Name

Definitivno

17.06.2017 20:33

Nema Bingo nikakve slicnosti sa Agrokorom koji je politicki projekat, Bingo je stabilna kompanija koja ima veliku podrsku naroda jer je domaca, i nudi domace proizvode.

Name

Janja

18.06.2017 22:24

Paprike i ostalo povrce su iz Janje.