Како да вам храна остане свјежа

Правилан одабир електричних апарата у кући је од великог значаја.

Здравље 15.06.2017 | 16:21
Како да вам храна остане свјежа
Дом је место на коме окупљамо оне који су нам најдражи. Бирамо уређаје који ће нам олакшати свакодневне обавезе, како бисмо више времена провели заједно. Здрава исхрана је важан део те бриге, зато чување намирница препустите НоФрост фрижидерима.

Савремена ИонАир технологија подстиче природну микроклиму и оптимално струјање ваздуха у фрижидеру, како би се свежина хране и сви њени витамини и минерали сачували што дуже. Један од најбољих система хлађења на тржишту - НоФрост, спречава скупљање леда у замрзивачу и смањује потрошњу електричне енергије, док у фрижидерском делу одржава идеалну микроклиму за свежу храну. Посебан мултифункционалан дизајн полица олакшава паковање и одржавање максималне свежине најосетљивијих намирница.

НоФрост фрижидери производе се у фабрици расхладних апарата „Горење Ваљево”, која снабдева и већину „Горење” фрижидера за тржишта широм света. Још једна потврда квалитета представља и награда „Најбоље из Србије”, коју је „Горење” по избору потрошача и стручног жирија добило у категорији “Најбољи страни бренд који се производи у Србији”.

Новости
фото:интернет

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

цупс

19.06.2017 19:42

Одмах је поједемо и нема проблема

ОДГОВОРИТЕ
Name

ацогз

20.06.2017 06:16

Класична реклама!!!

ОДГОВОРИТЕ