Kako da vam hrana ostane svježa

Pravilan odabir električnih aparata u kući je od velikog značaja.

Zdravlje 15.06.2017 | 16:21
Kako da vam hrana ostane svježa
Dom je mesto na kome okupljamo one koji su nam najdraži. Biramo uređaje koji će nam olakšati svakodnevne obaveze, kako bismo više vremena proveli zajedno. Zdrava ishrana je važan deo te brige, zato čuvanje namirnica prepustite NoFrost frižiderima.

Savremena IonAir tehnologija podstiče prirodnu mikroklimu i optimalno strujanje vazduha u frižideru, kako bi se svežina hrane i svi njeni vitamini i minerali sačuvali što duže. Jedan od najboljih sistema hlađenja na tržištu - NoFrost, sprečava skupljanje leda u zamrzivaču i smanjuje potrošnju električne energije, dok u frižiderskom delu održava idealnu mikroklimu za svežu hranu. Poseban multifunkcionalan dizajn polica olakšava pakovanje i održavanje maksimalne svežine najosetljivijih namirnica.

NoFrost frižideri proizvode se u fabrici rashladnih aparata „Gorenje Valjevo”, koja snabdeva i većinu „Gorenje” frižidera za tržišta širom sveta. Još jedna potvrda kvaliteta predstavlja i nagrada „Najbolje iz Srbije”, koju je „Gorenje” po izboru potrošača i stručnog žirija dobilo u kategoriji “Najbolji strani brend koji se proizvodi u Srbiji”.

Novosti
foto:internet

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

cups

19.06.2017 19:42

Odmah je pojedemo i nema problema

ODGOVORITE
Name

acogz

20.06.2017 06:16

Klasična reklama!!!

ODGOVORITE