Ухапшен адвокат и судски вјештак

У наставку акције "Правда" припадници Федералне управе полиције јуче су, поступајући по наредби Кантоналног суда у Сарајеву, ухапсили адвоката Мурису Макаревић и судског вјештака Абида Хаџића.

Босна и Херцеговина 15.06.2017 | 15:57
Ухапшен адвокат и судски вјештак
Из Кантоналног тужилаштва Кантона Сарајево потврђено је да су слободе лишене двије особе од којих је једна предата у надлежност Тужилаштва КС, а друга ће бити предата у току дана.

- Тужилаштво КС ће у законском року од 24 сата одлучити о даљњим мерама према приведеним – казала је Азра Бавчић портпаролка Тужилаштва КС.

Подсјећамо, у великој акцији кодног назива "Правда" ухапшено је више особа које се терети за организовани криминал, злоупотребу положаја, повреду закона од судија, прање новца и превару.

(Клиx)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Далида професионалац

15.06.2017 14:17

У праву је Драган Мектић који је похвалио главног тужиоца кантоналног тужилаштва Сарајево Далиду Бурзић.Жена је својим доласком на чело ове институције значајно промијенила стање набоље.

ОДГОВОРИТЕ
Name

К.Д.

15.06.2017 14:36

КАО ГРАДЈАНИН ИМАМ МИСЉЕЊЕ ДА ДАЛИДА БУРЗИЦ, УКОЛИКО БИ БИЛА ПОСТАВЉЕВЉЕНА ЗА ГЛАВНОГ ТУЗИОЦА У ТУЗИЛАСТВУ БиХ, МОЗЕ КАПИТАЛНО ДОПРИНИЈЕТИ ВЛАДАВИНИ ЗАКОНА И ФУНКЦИОНИСАЊУ ПРАВНЕ ДРЗАВЕ. Дуско Коспиц.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мода ИВ

18.06.2017 10:43

Свака част на коментару, у потпуности се слажем. Далиду Бурзић под хитно именовати за главног тужиоца БиХ, а Тадићку и многе друге из тужилаштва истјерати, јер ништа не раде.

Name

РАДОВАН ИИИ

15.06.2017 19:36

Очекујем да главна тужитељица Кантона СА ускоро буде смијењена пошто ради свој посао, а тиме омета хармонију осталих правосудних институција и ВСТС-а. Напаковаће јој да је закаснила на посао 5 минута или да користила мобилни тел. ван радног времена или неку сличну будалаштину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Букоп

15.06.2017 20:32

Мрхтић и Далида могу нешто направити у овој земљи други нико.

ОДГОВОРИТЕ