Тодорићу ништа неће остати

Повјереник Владе Хрватске за Агрокор Анте Рамљак изјавио је да је Ивица Тодорић и даље власник Агрокора, али и да је толико дужан да му неће остати ништа.

Регион 15.06.2017 | 10:40
Тодорићу ништа неће остати
"Сматрам да се више не смије дозволити да једна компанија нарасте до величине која може угрозити економију цијеле државе", рекао је за Јутарњи лист Рамљак.

Говорећи о улози Ивице Тодорића у Агрокору, Рамљак каже да је он и даље номинални власник концерна, али напомиње да је величина дуга толика да "можемо претпоставити да му неће остати ништа".

"Тко год има илузије да у овом процесу неће бити тужби, у криву је. Ја немам илузије да тужбе неће бити подигнуте против свих судионика процеса, а то значи и против компанија, и против власника, и против мене... Сасвим је друго питање постоје ли аргументи за такве оптужнице, а онда и за пресуду против нас", изјавио је и додао да би, у случају да није донесен Леx Агрокор, Хрватској пријетиле тужбе због недјеловања појединих државних институција.

(Н1)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Боки

15.06.2017 08:55

Стари херцеговачки лопов.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ап

15.06.2017 08:57

Небојте се Ви за Тодорића,није он баш толико наиван.То је прича за народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.06.2017 10:35

Слазем се.Акција је помно испланирана како би се отарасили непрофитабилних фирми(Конзум Звецево....)а високопрофитабилне би задрзао(Фриком,Дијамант,Ледо,Сарајевски кисељак...).Здраве фирме це уци у власниство повјереника цији је новац пласиран из Сбербанк као наводни кредит.Ако знамо да се трнутно новац мозе једино опрати у Русији и Емиратима и томе додамо да је нестало преко 40 милијарди еура из Хипо банке јасно је засто наводне инвестиције и кредити долазе са тих страна.Наравно у управи Сбербанкбје Динкиц сто це реци да је иста Српско Хрватска тајкунска мафија на дјелу.Нараод је опет доњи.

Name

Анте

16.06.2017 15:41

Јеботи своју мајку лопове гори у паклу и ти и тудзман идиоте.

ОДГОВОРИТЕ