Todoriću ništa neće ostati

Povjerenik Vlade Hrvatske za Agrokor Ante Ramljak izjavio je da je Ivica Todorić i dalje vlasnik Agrokora, ali i da je toliko dužan da mu neće ostati ništa.

Region 15.06.2017 | 10:40
Todoriću ništa neće ostati
"Smatram da se više ne smije dozvoliti da jedna kompanija naraste do veličine koja može ugroziti ekonomiju cijele države", rekao je za Jutarnji list Ramljak.

Govoreći o ulozi Ivice Todorića u Agrokoru, Ramljak kaže da je on i dalje nominalni vlasnik koncerna, ali napominje da je veličina duga tolika da "možemo pretpostaviti da mu neće ostati ništa".

"Tko god ima iluzije da u ovom procesu neće biti tužbi, u krivu je. Ja nemam iluzije da tužbe neće biti podignute protiv svih sudionika procesa, a to znači i protiv kompanija, i protiv vlasnika, i protiv mene... Sasvim je drugo pitanje postoje li argumenti za takve optužnice, a onda i za presudu protiv nas", izjavio je i dodao da bi, u slučaju da nije donesen Lex Agrokor, Hrvatskoj prijetile tužbe zbog nedjelovanja pojedinih državnih institucija.

(N1)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Boki

15.06.2017 08:55

Stari hercegovački lopov.

ODGOVORITE
Name

ap

15.06.2017 08:57

Nebojte se Vi za Todorića,nije on baš toliko naivan.To je priča za narod

ODGOVORITE
Name

Re

15.06.2017 10:35

Slazem se.Akcija je pomno isplanirana kako bi se otarasili neprofitabilnih firmi(Konzum Zvecevo....)a visokoprofitabilne bi zadrzao(Frikom,Dijamant,Ledo,Sarajevski kiseljak...).Zdrave firme ce uci u vlasnistvo povjerenika ciji je novac plasiran iz Sberbank kao navodni kredit.Ako znamo da se trnutno novac moze jedino oprati u Rusiji i Emiratima i tome dodamo da je nestalo preko 40 milijardi eura iz Hipo banke jasno je zasto navodne investicije i krediti dolaze sa tih strana.Naravno u upravi Sberbankbje Dinkic sto ce reci da je ista Srpsko Hrvatska tajkunska mafija na djelu.Naraod je opet donji.

Name

Ante

16.06.2017 15:41

Jeboti svoju majku lopove gori u paklu i ti i tudzman idiote.

ODGOVORITE