Она је сироче, а не да је хапсите

"О њој треба да се пишу књиге, а не да хапсе сирочад" .

Забава 13.06.2017 | 17:23
Она је сироче, а не да је хапсите
Творац "Парова" и човек који је пронашао све ликове који су у центру пажње у последње три године, први пут је проговорио о недавном привођењу Маце Дискреције због уцене српског политичара.

Маца Дискреција крајем априла приведена је због уцене мушкарца са којим је договарала секс, а иако Миломир Марић у том тренутку није желео да коментарише тај инцидент, сада је ипак изразио своје мишљење.

С обзиром на то да је увек бранио Мацу, које му је како је више пута рекао жао због живота који је имала, Марић је и сада остао доследан, па је поново стао на Мацину страну.

- Овде у Србији на правди Бога многе хапсе… Мацу Дискрецију, сирочад, несретнике… Хапсе људе иза којих не стоји неко велики. Жао ми је Маце Дискреције, јер је она била велико освежење. Жртва рата, зачета у неком логору… О њој треба да се пишу књиге, а не да је хапси! – у свом маниру рекао је Марић за Телеграф.рс.

Међутим, поред Маце Марић је подржао још једну своју миљеницу - водитељку Јовану Јеремић. И док је многи критикују и описују као нападну и иритантну, Марић има само речи хвале.

- Она је талентована девојка. Некад је била у публици "Ћирилице". Све најгоре је научила од мене - истиче Марић за "Телеграф".

(Ало)

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

Петар

13.06.2017 15:55

И Ал Капоне је био сироче!

ОДГОВОРИТЕ
Name

синиша благојевић

13.06.2017 17:16

Немам тајј канал,према томе немам се права мијрешат у туђе разговоре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сс

13.06.2017 17:53

Због мисија које пуста на тв овај "господин" и такви као он, закон треба да их третира исто као и нарко дилере. Они исто тако трују омладину са својом тв семом ниског или никаквог морала као сто дилери трују дјрцу са дрогама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зз

13.06.2017 20:13

До некле се слазем са тобом,али једноставно пребацис канал и не гледас.Ста реци о дрзавним телевизијама,које је тек то испирање мозга.

Name

БОБА

13.06.2017 21:47

МИЛОМИР МАРИЋ ЈЕ ЈЕДИНИ СВАТИО КУДА ИДЕМО СВИ СКУПА МИСЛИМ НА НАРОД ПОСЛИЈЕ РАТАСВЕ ПОХВАЛЕ ВЕЛИКОМ ЧОВЈЕКУ И НОВИНАРУ ЧОВЈЕК СА ТАКВОМ МЕМОРИЈОМ И ТОЛИКО ПРОЧИТАНИХ КЊИГА РИЈЕТКА ЈЕ ПОЈАВА ВЕЛИКИ ПОЗДРАВ ОДЛИЧНО ГА РАЗУМИЈЕМ ШТА ПРИЧА А ТЕК ШТА МИСЛИ ПОЗДРАВ.

ОДГОВОРИТЕ