Партизан зове на Велс: Гробари, помозимо Србији!

Фудбалски клуб Партизан позвао је своје навијаче на предстојећу квалификациону утакмицу за Мундијал у Русији између Србије и Велса.

Фудбал 11.06.2017 | 12:15
Партизан зове на Велс: Гробари, помозимо Србији!
"Већ петнаест дана црно-бела Србија слави дуплу круну коју су освојили фудбалери Партизана. Сутра је дан када се та позитивна енергија, спознаја победе и успеха, треба преселити на трибине стадиона на коме наш национални тим игра један од одлучујућих сусрета квалификација за Светско првенство", наводи се у саопштењу Партизана.

Србија ће вечерас у шестом колу Групе Д квалификација за Светско првенство на стадиону "Рајко Митић" дочекати Велс, а црно-бели истичу да је важно да навијачи додју на стадион и подрже репрезентацију на путу ка Русији.

"Важно је да се победи, важно је и помоћи им да победе, а ми знамо како се то ради. Један тим, једна репрезентација, једна земља, Србија", додају из Партизана.

Србија је после пет утакмица прва у Групи Д са 11 бодова, четири више од трећепласираног Велса.

Утакмица на стадиону "Рајко Митић" играће се у недељу од 20.45.

Како је раније речено у Фудбалском савезу Србије, до сада је продато око 30.000 улазница, а преостале ће до почетка утакмице моћи да се купе само на благајнама стадиона Партизана.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар