Partizan zove na Vels: Grobari, pomozimo Srbiji!

Fudbalski klub Partizan pozvao je svoje navijače na predstojeću kvalifikacionu utakmicu za Mundijal u Rusiji između Srbije i Velsa.

Fudbal 11.06.2017 | 12:15
Partizan zove na Vels: Grobari, pomozimo Srbiji!
"Već petnaest dana crno-bela Srbija slavi duplu krunu koju su osvojili fudbaleri Partizana. Sutra je dan kada se ta pozitivna energija, spoznaja pobede i uspeha, treba preseliti na tribine stadiona na kome naš nacionalni tim igra jedan od odlučujućih susreta kvalifikacija za Svetsko prvenstvo", navodi se u saopštenju Partizana.

Srbija će večeras u šestom kolu Grupe D kvalifikacija za Svetsko prvenstvo na stadionu "Rajko Mitić" dočekati Vels, a crno-beli ističu da je važno da navijači dodju na stadion i podrže reprezentaciju na putu ka Rusiji.

"Važno je da se pobedi, važno je i pomoći im da pobede, a mi znamo kako se to radi. Jedan tim, jedna reprezentacija, jedna zemlja, Srbija", dodaju iz Partizana.

Srbija je posle pet utakmica prva u Grupi D sa 11 bodova, četiri više od trećeplasiranog Velsa.

Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" igraće se u nedelju od 20.45.

Kako je ranije rečeno u Fudbalskom savezu Srbije, do sada je prodato oko 30.000 ulaznica, a preostale će do početka utakmice moći da se kupe samo na blagajnama stadiona Partizana.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar