“Новац и дјевојке воде низбрдо, остани фокусиран“!

Мајк Тајсон пун је речи хвале за актуелног шампиона супертешке категорије Ентонија Џошуу, кога саветује да остане усредсређен само на ринг.

Остали спортови 14.06.2017 | 08:30
“Новац и дјевојке воде низбрдо, остани фокусиран“!
“Мора да остане фокусиран на борбу. Када кренете да гледате на новац, девојке или било шта друго, кола ће кренути низбрдо. Без религије, ничега, то све може да ради после. Видећемо да ли ће успети да контролише те ствари“, рекао је Тајсон.

"Титула шампиона супер тешке категорије људе доводи до "лудила". То вам је као круна од трња. Сви желе да буду супер са вама. То вам је као да сте председник Сједнињених Америчких Држава", додао је он.

Двоструки шампион супертешке категорије сматра да Британац има прилику да уради много ствари, због потенцијала који поседује.

“Џошуа има потенцијала да уради велике ствари. Добро изгледа у рингу и удара доста јако. Али, велики је притисак на њему такође. Био сам у Дубаију и тамо су били постери по целом граду о њему.“, казао је Мајк, а потом и рекао да је ово његово време.

“Дошло је његово време. Не могу да погрешим када то кажем, јер ме је импресионирао против Кличка“, изричит је био Тајсон.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар