“Novac i djevojke vode nizbrdo, ostani fokusiran“!

Majk Tajson pun je reči hvale za aktuelnog šampiona superteške kategorije Entonija Džošuu, koga savetuje da ostane usredsređen samo na ring.

Ostali sportovi 14.06.2017 | 08:30
“Novac i djevojke vode nizbrdo, ostani fokusiran“!
“Mora da ostane fokusiran na borbu. Kada krenete da gledate na novac, devojke ili bilo šta drugo, kola će krenuti nizbrdo. Bez religije, ničega, to sve može da radi posle. Videćemo da li će uspeti da kontroliše te stvari“, rekao je Tajson.

"Titula šampiona super teške kategorije ljude dovodi do "ludila". To vam je kao kruna od trnja. Svi žele da budu super sa vama. To vam je kao da ste predsednik Sjedninjenih Američkih Država", dodao je on.

Dvostruki šampion superteške kategorije smatra da Britanac ima priliku da uradi mnogo stvari, zbog potencijala koji poseduje.

“Džošua ima potencijala da uradi velike stvari. Dobro izgleda u ringu i udara dosta jako. Ali, veliki je pritisak na njemu takođe. Bio sam u Dubaiju i tamo su bili posteri po celom gradu o njemu.“, kazao je Majk, a potom i rekao da je ovo njegovo vreme.

“Došlo je njegovo vreme. Ne mogu da pogrešim kada to kažem, jer me je impresionirao protiv Klička“, izričit je bio Tajson.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar