Цимирот на прагу Вердера, ПАОК не може да га задржи!

Грчки Спортдог. гр пише да ће босански фудбалер у Бундеслигу.

Фудбал 05.06.2017 | 08:00
Цимирот на прагу Вердера, ПАОК не може да га задржи!
Грчки сајт Спортдог.гр јавља да ће репрезентативац Босне и Херцеговине Гојко Цимиротнапустити ПАОК и преселити у Бундеслигу где ће носити дрес Вердера из Бремена. Црно-бели из Солуна су прихватили понуду, а зелено светло дао је и сам Цимирот. За сада се не помиње тачна висина трансфера, али се спекулише да ће бити око 5.000.000 евра.

Овај момак који је поникао у Леотару игра на позицији централног везног фудбалера, а Вердеру баш недостаје играч таквог калибра откако је Клеменс Фриц завршио каријеру, а Аустријана Флоријан Грилиш најавио прелазак у Хофенхајм.

Зато је клупска управа одлучила да одреши кесу и доведе бившег фудбалера Сарајева који има уговор с ПАОК-ом до 2019. године. Иначе, 24-годишњи Цимирот је у прошлој сезони одиграо чак 49 утакмица у дресу грчког прволигаша који је освојио домаћи Куп.

Цимирот је после одласка из Леотара играо за Сарајево, да би 2015. године отишао у ПАОК што се показало као добар потез.

Овај фудбалер познат је нашој јавности по томе што је био жеља Црвене звезде у јулу пре две године, али тада није било довољно финансијских средстава, а и овај фудбалер је већ био у очима пажње великих европских клубова са дубљим џепом. Тако да је тај трансфер био нереалан.

Скаути Вердера су пратили Цимирота на утакмицама ПАОК-а против Панатинаикоса. Иначе, поред скаута Вердера био је ту и скаут Хофенхајма, извештавају грчки медији.

Очигледно је да се Вердер одлучио на конкретан потез.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар