Cimirot na pragu Verdera, PAOK ne može da ga zadrži!

Grčki Sportdog. gr piše da će bosanski fudbaler u Bundesligu.

Fudbal 05.06.2017 | 08:00
Cimirot na pragu Verdera, PAOK ne može da ga zadrži!
Grčki sajt Sportdog.gr javlja da će reprezentativac Bosne i Hercegovine Gojko Cimirotnapustiti PAOK i preseliti u Bundesligu gde će nositi dres Verdera iz Bremena. Crno-beli iz Soluna su prihvatili ponudu, a zeleno svetlo dao je i sam Cimirot. Za sada se ne pominje tačna visina transfera, ali se spekuliše da će biti oko 5.000.000 evra.

Ovaj momak koji je ponikao u Leotaru igra na poziciji centralnog veznog fudbalera, a Verderu baš nedostaje igrač takvog kalibra otkako je Klemens Fric završio karijeru, a Austrijana Florijan Griliš najavio prelazak u Hofenhajm.

Zato je klupska uprava odlučila da odreši kesu i dovede bivšeg fudbalera Sarajeva koji ima ugovor s PAOK-om do 2019. godine. Inače, 24-godišnji Cimirot je u prošloj sezoni odigrao čak 49 utakmica u dresu grčkog prvoligaša koji je osvojio domaći Kup.

Cimirot je posle odlaska iz Leotara igrao za Sarajevo, da bi 2015. godine otišao u PAOK što se pokazalo kao dobar potez.

Ovaj fudbaler poznat je našoj javnosti po tome što je bio želja Crvene zvezde u julu pre dve godine, ali tada nije bilo dovoljno finansijskih sredstava, a i ovaj fudbaler je već bio u očima pažnje velikih evropskih klubova sa dubljim džepom. Tako da je taj transfer bio nerealan.

Skauti Verdera su pratili Cimirota na utakmicama PAOK-a protiv Panatinaikosa. Inače, pored skauta Verdera bio je tu i skaut Hofenhajma, izveštavaju grčki mediji.

Očigledno je da se Verder odlučio na konkretan potez.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar