Хаос око Ивића! Одлази...? Или не...?!

Безбедност породице вреди више од фудбала! Српски стручњак тема дана у Грчкој!

Фудбал 02.06.2017 | 11:15
Хаос око Ивића! Одлази...? Или не...?!
Дан после тагичног финиша у плеј-офу грчког шампионата и изгубљеног места у квалификацијама за Лигу шампиона, тема дана у Солуну и Грчкој је статус Владимира Ивића у ПАОК-у.

Одлази или остаје? Са више страна стижу разне информације, али још ништа није званично.

Више медија је објавило да је Ивић дао оставку у разговору са газдом Савидисом и да је искусни Мирчеа Луческу његов налседник на клупи солунског тима.

Међутим, после синоћњег састанка УО у клубу, демантовано је да је Ивић напустио клуб. Ни то није потпуно нетачно јер клуб можда само није прихватио оставку. И купује време...

Како МОЗЗАРТ Спорт сазнаје, Ивић је понудио оставку која би требало да буде усвојена у наредна два или три дана. Док ПАОК не изабере новог тренера. Помиње се Луческу, али он је само један од могућих кандидата.

ПАОК жели да задржи Ивића, али по свему судећи неће успети у томе јер је Србин преломио. Из неколико разлога...

Наиме, он је газди Савидису још пре почетку плеј-офа наговестио могућност да напусти клуб на крају сезоне. Савидис је то тада одбацио у старту, али ситуација се додатно закомпликовала. Поготово после хаоса на утакмици у Атини против Панатинаикоса када јеИвић погођен лименком пива у главу. Наводно је Савидису рекао да се плаши за безбедност породице и поготово за породицу и децу свог брата Илије који живе у Атини.

На крају је дошло и спортско разочарање. Са два пораза у последња два кола, ПАОК је прокоцкао друго место и пласман у квалификације за Лигу шампиона. Ивић је био разочаран таквим исходом и изгледа да му је свега преко главе...

Са Ивићем вероватно одлази и његов помоћник Милош Веселиновић. 

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар