Haos oko Ivića! Odlazi...? Ili ne...?!

Bezbednost porodice vredi više od fudbala! Srpski stručnjak tema dana u Grčkoj!

Fudbal 02.06.2017 | 11:15
Haos oko Ivića! Odlazi...? Ili ne...?!
Dan posle tagičnog finiša u plej-ofu grčkog šampionata i izgubljenog mesta u kvalifikacijama za Ligu šampiona, tema dana u Solunu i Grčkoj je status Vladimira Ivića u PAOK-u.

Odlazi ili ostaje? Sa više strana stižu razne informacije, ali još ništa nije zvanično.

Više medija je objavilo da je Ivić dao ostavku u razgovoru sa gazdom Savidisom i da je iskusni Mirčea Lučesku njegov nalsednik na klupi solunskog tima.

Međutim, posle sinoćnjeg sastanka UO u klubu, demantovano je da je Ivić napustio klub. Ni to nije potpuno netačno jer klub možda samo nije prihvatio ostavku. I kupuje vreme...

Kako MOZZART Sport saznaje, Ivić je ponudio ostavku koja bi trebalo da bude usvojena u naredna dva ili tri dana. Dok PAOK ne izabere novog trenera. Pominje se Lučesku, ali on je samo jedan od mogućih kandidata.

PAOK želi da zadrži Ivića, ali po svemu sudeći neće uspeti u tome jer je Srbin prelomio. Iz nekoliko razloga...

Naime, on je gazdi Savidisu još pre početku plej-ofa nagovestio mogućnost da napusti klub na kraju sezone. Savidis je to tada odbacio u startu, ali situacija se dodatno zakomplikovala. Pogotovo posle haosa na utakmici u Atini protiv Panatinaikosa kada jeIvić pogođen limenkom piva u glavu. Navodno je Savidisu rekao da se plaši za bezbednost porodice i pogotovo za porodicu i decu svog brata Ilije koji žive u Atini.

Na kraju je došlo i sportsko razočaranje. Sa dva poraza u poslednja dva kola, PAOK je prokockao drugo mesto i plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona. Ivić je bio razočaran takvim ishodom i izgleda da mu je svega preko glave...

Sa Ivićem verovatno odlazi i njegov pomoćnik Miloš Veselinović. 

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar