Убица из Богатића нађен у Бијељини

Суд БиХ одредио је екстрадициони притвор Александру Ђукановићу (44) из Богатића (Србија), који је ухапшен у Бијељини на основу потјернице коју је за њим расписао Интерпол, а који се сумњичи за убиство 30-годишњег Мирослава Јосиповића, званог Ћизин, потврђено је за Фактор из ове правосудне институције.

Република Српска 01.06.2017 | 16:51
Убица из Богатића нађен у Бијељини
Рочиште у предмету Александар Ђукановић (С1 3 К 025370 17  Екс) одржано је 30. маја и Суд је донио рјешење којим се потраживаном Александру Ђукановићу одређује притвор који може трајати најдуже до извршења одлуке о изручењу или до нове одлуке Суда - казали су у Суду БиХ.

Такође, како напомињу, притвор не може трајати дуже од шест мјесеци од дана притварања потраживаног, с тим да притвор почиње тећи од дана хапшења, односно од 29. маја. 

Ђукановић је, након 16 мјесеци бјекства, пронађен у изнајмљеном стану у Бијељини, а на основу судске наредбе за претрес.

За њим је 8. аугуста 2016. била расписана Интерполова потјерница због тешког убиства и незаконитог посједовања оружја.

Он се сумњичи да је у сеоској кафани "Ас" убио Јосиповића, те ранио Златка Бојичића и Александра Станојчића.

Обрачун сеоских банди догодио се 23. јануара прошле године, око 23 сата. У кафану, која је тад била пуна људи, ушао је наоружани мушкарац и рекао гостима да изађу. Након тога је запуцао према тројици младића. Јосиповић је од посљедица повреда преминуо на мјесту пуцњаве.

(Фактор.ба)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Поштен неки Цовјек

01.06.2017 15:09

А шта је јео и одакле му новац за кирију 16 мјесеци.Бијељина је пуна преступника из Србије.Овде настављају да раде своје лоповлуке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

србин

01.06.2017 15:30

Хајмо сад памет у главу.Танте за танте ми њима њега а они нама мисицу Слободанку Тошич и мирна кучаКад веч нече да је испоруче уцјена...........

ОДГОВОРИТЕ
Name

02.06.2017 11:31

Сви се они могу лоцират и наћи а не сувара и рафишић зову медије телефоном и причају а ко фол у бјекству смијешно јер су имали политичку заштиту.

ОДГОВОРИТЕ