Видео: Сад си пао најниже, Тајгеру!

И тужан и смешан видео који је објавила полиција - овако је Тајгер Вудс "гађао" линију на путу.

Остали спортови 02.06.2017 | 19:30
Видео: Сад си пао најниже, Тајгеру!
Тајгер Вудс, славни голфер, својевремено један од најбогатијих спортиста на свету, дотакао је дно. Након што је прошао пакао због зависности од секса (развео се од супруге 2010. године), голфер је упао у нове, још горе проблеме.

Након што је објављено да га је полиција привела због вожње у пијаном стању, појавила се нова информација да је он, осим што је био под утицајем алкохола, попио и лекове за спавање, па су га полицајци на Флориди, малтене нашли како спава за воланом на путу!

У међувремену, полиција је објавила снимак заустављања Вудса и алко-тест.

Погледајте:



Тајгер Вудс се поново, по ко зна који пут нашао на насловним странама. Сада су разлог "дешавања ван спорта", што му никако није страно. Сетимо се само скандала када га је сада већ бивша супруга ухватила у преварама са бројним протитукама.

Овај пут чувени голфер је недавно ухапшен на Флориди на аутопуту где је спавао за воланом и даље упаљеног Мерцедеса који је притом био видно оштећен! Полиција је то наравно одмах приметила, а када га је извела из кола да види о чему се ради, освајач 14 мејџорса (пандан грен слемовима у тенису) је био практично ван себе. Пошто је тест о трезвености тамо обавезан, патрола је покушала да га изврши на Вудсу, али без успеха пошто је он једва стајао. Наравно, одмах је приведен, а после преспаване ноћи иза решетака пуштен је уз кауцију.

Тајгер је у објави медијима тврдио да није пијан већ је био под утицајем јаких лекова које је добио да пије након четврте операције кичме, што снимак из патролних кола донекле потврђује. Веровали му или не, заиста је тужно видети великана спорта какав је он у оваквој, мало је рећи понижавајућој улози.

Извор: мондо.рс/моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар