Video: Sad si pao najniže, Tajgeru!

I tužan i smešan video koji je objavila policija - ovako je Tajger Vuds "gađao" liniju na putu.

Ostali sportovi 02.06.2017 | 19:30
Video: Sad si pao najniže, Tajgeru!
Tajger Vuds, slavni golfer, svojevremeno jedan od najbogatijih sportista na svetu, dotakao je dno. Nakon što je prošao pakao zbog zavisnosti od seksa (razveo se od supruge 2010. godine), golfer je upao u nove, još gore probleme.

Nakon što je objavljeno da ga je policija privela zbog vožnje u pijanom stanju, pojavila se nova informacija da je on, osim što je bio pod uticajem alkohola, popio i lekove za spavanje, pa su ga policajci na Floridi, maltene našli kako spava za volanom na putu!

U međuvremenu, policija je objavila snimak zaustavljanja Vudsa i alko-test.

Pogledajte:



Tajger Vuds se ponovo, po ko zna koji put našao na naslovnim stranama. Sada su razlog "dešavanja van sporta", što mu nikako nije strano. Setimo se samo skandala kada ga je sada već bivša supruga uhvatila u prevarama sa brojnim protitukama.

Ovaj put čuveni golfer je nedavno uhapšen na Floridi na autoputu gde je spavao za volanom i dalje upaljenog Mercedesa koji je pritom bio vidno oštećen! Policija je to naravno odmah primetila, a kada ga je izvela iz kola da vidi o čemu se radi, osvajač 14 mejdžorsa (pandan gren slemovima u tenisu) je bio praktično van sebe. Pošto je test o trezvenosti tamo obavezan, patrola je pokušala da ga izvrši na Vudsu, ali bez uspeha pošto je on jedva stajao. Naravno, odmah je priveden, a posle prespavane noći iza rešetaka pušten je uz kauciju.

Tajger je u objavi medijima tvrdio da nije pijan već je bio pod uticajem jakih lekova koje je dobio da pije nakon četvrte operacije kičme, što snimak iz patrolnih kola donekle potvrđuje. Verovali mu ili ne, zaista je tužno videti velikana sporta kakav je on u ovakvoj, malo je reći ponižavajućoj ulozi.

Izvor: mondo.rs/mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar