Огласила се Каћа: Нисам у свађи

После приче да је Сандра Африка добила 20. 000 евра од момка којег повезују са Каћом Грујић, огласила се и популарна певачица и открила праву истину.

Србија 30.05.2017 | 08:15
Огласила се Каћа: Нисам у свађи
Велику прашину на нашој јавној сцени подигла је информација да је Сандра Африка на једном приватном слављу у Хрватској за само неколико песама добила чак 20.000 евра бакшиша од извесног Ивана Чолакића Чоле, који је у медијима позначен као нови дечко популарне певачице Катарине Грујић.

Каћа никада није потврдила да је у вези са Чолом који је, иначе, власник једног ноћног клуба у Хрватској, међутим, многи су помислили да јој неће бити право када буде сазнала колико је он новца утрошио како би почастио њену колегиницу.

Како бисмо проверили да ли је на помолу нови естрадни рат, позвали смо Каћу која се насмејала, а потом љубазно објаснила у каквим је односима са колегиницом Сандром Африком.



"Сви људи знају да сам ја галантна особа и једино за шта не жалим је да дам паре на музику.Ту ноћ је публику забављала моја колегиница и ко год да је био у питању добио би исти бакшиш, ако не и већи", започела је причу Каћа, а онда наставила:

"Иван и ја смо били на телефонској вези колико год сам могла јер сам радила. Песме су биле наше и на моје инсистирање су плаћене", објаснила је певачица и још једном додала да са Африком нема ама баш никакав проблем.

Извор: Курир

Коментари / 0

Оставите коментар