Oglasila se Kaća: Nisam u svađi

Posle priče da je Sandra Afrika dobila 20. 000 evra od momka kojeg povezuju sa Kaćom Grujić, oglasila se i popularna pevačica i otkrila pravu istinu.

Srbija 30.05.2017 | 08:15
Oglasila se Kaća: Nisam u svađi
Veliku prašinu na našoj javnoj sceni podigla je informacija da je Sandra Afrika na jednom privatnom slavlju u Hrvatskoj za samo nekoliko pesama dobila čak 20.000 evra bakšiša od izvesnog Ivana Čolakića Čole, koji je u medijima poznačen kao novi dečko popularne pevačice Katarine Grujić.

Kaća nikada nije potvrdila da je u vezi sa Čolom koji je, inače, vlasnik jednog noćnog kluba u Hrvatskoj, međutim, mnogi su pomislili da joj neće biti pravo kada bude saznala koliko je on novca utrošio kako bi počastio njenu koleginicu.

Kako bismo proverili da li je na pomolu novi estradni rat, pozvali smo Kaću koja se nasmejala, a potom ljubazno objasnila u kakvim je odnosima sa koleginicom Sandrom Afrikom.



"Svi ljudi znaju da sam ja galantna osoba i jedino za šta ne žalim je da dam pare na muziku.Tu noć je publiku zabavljala moja koleginica i ko god da je bio u pitanju dobio bi isti bakšiš, ako ne i veći", započela je priču Kaća, a onda nastavila:

"Ivan i ja smo bili na telefonskoj vezi koliko god sam mogla jer sam radila. Pesme su bile naše i na moje insistiranje su plaćene", objasnila je pevačica i još jednom dodala da sa Afrikom nema ama baš nikakav problem.

Izvor: Kurir

Komentari / 0

Ostavite komentar