Марта: Милету сам медицинска сестра

Миле Китић и Марта Савић заједно су три деценије, а упркос бројним написима о разводу, пркосе срећним браком, који умеју да зачине разним новитетима.

Србија 28.05.2017 | 14:11
Марта: Милету сам медицинска сестра
Певачица Марта Савић за „Ало!“ открива да монотонију у браку уме да разбије својим идејама, између осталог да свог супруга Милета негује као медицинска сестра. Док су многи говорили да је популарни певач неверан својој супрузи Марти, те да она преферира млађе мушкарце, очигледно је да певачица не живи од старе славе, па тако свакодневно заводи свог супруга, и то разним улогама.

- Свакако негујем Милета, као медицинска сестра и као куварица. Нећу сада да набрајам даље - тајанствено прича Марта, која открива како изгледа савршена нега коју приређује свом супругу.

- Што би се рекло - „алл инцлусиве“. Нега подразумева све - уз широк осмех прича певачица, која није увек уз Китића због природе посла којим се обоје баве.

- Раздвајање и не схватамо као раздвајање у буквалном смислу. Раздвојени смо много, тако да смо навикли, али једино је важно да је наш однос онакав какав треба да буде када смо заједно. Односно, да се и он и ја осећамо добро, тако да та раздвојеност нама не представља проблем и не утиче на наш брак - тврди певачица, која наставља да прича о Милетовом здрављу, за које су многи били забринути када је због срчаних проблема завршио у болници.



- Негујем га готово 30 година и његово здравље је одлично, хвала богу. То што се десило, десило се. Свима се дешава, само када сте јавна личност, онда то буде сензационално. Хвала богу, није толико страшно, једноставно је био уморан и исцрпљен од наступа, због тога му је пао имунитет. Повратио се врло брзо и сад је боље него икад, што он каже - јачи него икад - објашњава Марта.

Будући да њихова ћерка Елена ужива са својим изабраником Аднаном, Марта Савић истиче да Миле и она за сада не желе зета, јер је њихова мезимица још млада.

- Волим своју ћерку највише на свету и све што она воли и што јој се свиђа, свиђа се и мени и тати, наравно. Ако му се не свиђа, ја ћу да га убедим да му се свиђа. Што каже Миле: „Ни мени нико није бирао жену, па нећемо ни ми њој бирати мужа“. Она је млада девојка, логично је и нормално да се забавља, да има дечка.

Све док је добар према њој, а добар је, добар је и нама. За сада је дечко, кад буде било нешто озбиљније, онда ћемо га и ми боље анализирати. Ми још не бирамо зета, нећемо зета. Она има тек 19 година, па може и да сачека са удајом - насмејано завршава Марта.

Извор: Ало

Коментари / 0

Оставите коментар