Marta: Miletu sam medicinska sestra

Mile Kitić i Marta Savić zajedno su tri decenije, a uprkos brojnim napisima o razvodu, prkose srećnim brakom, koji umeju da začine raznim novitetima.

Srbija 28.05.2017 | 14:11
Marta: Miletu sam medicinska sestra
Pevačica Marta Savić za „Alo!“ otkriva da monotoniju u braku ume da razbije svojim idejama, između ostalog da svog supruga Mileta neguje kao medicinska sestra. Dok su mnogi govorili da je popularni pevač neveran svojoj supruzi Marti, te da ona preferira mlađe muškarce, očigledno je da pevačica ne živi od stare slave, pa tako svakodnevno zavodi svog supruga, i to raznim ulogama.

- Svakako negujem Mileta, kao medicinska sestra i kao kuvarica. Neću sada da nabrajam dalje - tajanstveno priča Marta, koja otkriva kako izgleda savršena nega koju priređuje svom suprugu.

- Što bi se reklo - „all inclusive“. Nega podrazumeva sve - uz širok osmeh priča pevačica, koja nije uvek uz Kitića zbog prirode posla kojim se oboje bave.

- Razdvajanje i ne shvatamo kao razdvajanje u bukvalnom smislu. Razdvojeni smo mnogo, tako da smo navikli, ali jedino je važno da je naš odnos onakav kakav treba da bude kada smo zajedno. Odnosno, da se i on i ja osećamo dobro, tako da ta razdvojenost nama ne predstavlja problem i ne utiče na naš brak - tvrdi pevačica, koja nastavlja da priča o Miletovom zdravlju, za koje su mnogi bili zabrinuti kada je zbog srčanih problema završio u bolnici.



- Negujem ga gotovo 30 godina i njegovo zdravlje je odlično, hvala bogu. To što se desilo, desilo se. Svima se dešava, samo kada ste javna ličnost, onda to bude senzacionalno. Hvala bogu, nije toliko strašno, jednostavno je bio umoran i iscrpljen od nastupa, zbog toga mu je pao imunitet. Povratio se vrlo brzo i sad je bolje nego ikad, što on kaže - jači nego ikad - objašnjava Marta.

Budući da njihova ćerka Elena uživa sa svojim izabranikom Adnanom, Marta Savić ističe da Mile i ona za sada ne žele zeta, jer je njihova mezimica još mlada.

- Volim svoju ćerku najviše na svetu i sve što ona voli i što joj se sviđa, sviđa se i meni i tati, naravno. Ako mu se ne sviđa, ja ću da ga ubedim da mu se sviđa. Što kaže Mile: „Ni meni niko nije birao ženu, pa nećemo ni mi njoj birati muža“. Ona je mlada devojka, logično je i normalno da se zabavlja, da ima dečka.

Sve dok je dobar prema njoj, a dobar je, dobar je i nama. Za sada je dečko, kad bude bilo nešto ozbiljnije, onda ćemo ga i mi bolje analizirati. Mi još ne biramo zeta, nećemo zeta. Ona ima tek 19 godina, pa može i da sačeka sa udajom - nasmejano završava Marta.

Izvor: Alo

Komentari / 0

Ostavite komentar