Осуђен бивши шеф Полиције Брчко

Изрицањем казне затвора у трајању од десет мјесеци, окончан је првостепени поступак пред Основним судом Брчко дистрикта против бившег шефа Полиције Горана Лујића.

Босна и Херцеговина 25.05.2017 | 22:45
Осуђен бивши шеф Полиције Брчко
По оптужници из јула 2015. Лујић је, због изазивања саобраћајне незгоде у којој су оштећена два паркирана и службено возило којим је управљао, након напуштања мјеста догађаја с циљем избјегавања личне одговорности, утицао на подређеног полицијског службеника Н.П. да прихвати одговорност, а то признање је и овјерио својим потписом.

Основни суд је ослободио Лујића за кривично дјело угрожавања јавног саобраћаја, а за још два кривична дјела из оптужнице изречена му је
јединствена затворску казну.

„Оптужени Лујић је проглашен кривим за почињено кривично дјело противзаконитог посредовања и продужено кривично дјело фалсификовања службене исправе. Основни суд му је изрекао појединачне казне затвора у трајању од по шест мјесеци, а затим утврдио јединствену казну од десет мјесеци. Против пресуде незадовољне стране имају право жалбе Апелационом суду Брчко дистрикта“, изјавила је портпарол Правосудне комисије у Брчком Јелена Лакић.

(БН телевизија)

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

писац

26.05.2017 06:23

Чист примјер освете јер је радио свој посао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајка

08.11.2018 12:38

И шта је даље било.вјероватно ништа

ОДГОВОРИТЕ