Полиција нашла дрогу и експлозив

Полицијски службеници Полицијске станице Лакташи, у сарадњи са Окружним јавним тужилаштвом Бања Лука, а на основу наредбе Основног суда Бања Лука, јуче у мјесту Кришковци, општина Лакташи, извршили су претрес куће и помоћних објеката које користи Р. Б. (1988) из Лакташа.

Република Српска 25.05.2017 | 09:56
Полиција нашла дрогу и експлозив
Наиме, на основу оперативних сазнања да се лице Р.Б. може довести у везу са кривичним дјелима из области злоупотребе опојних дрога, спроведене су опсежне планске активности, које су резултирале претресом стамбеног и пратећих објеката и проналаском и одузимањем око килограм зелене биљне материје која асоцира на опојну дрогу марихуану, као и других предмета који се могу довести у везу са злоупотребом опојне дроге (вага за прецизно мјерење, више ПВЦ врећице за паковање, мобилни телефони).

Такође пронађене су двије пушке, више комада експлозива, ручна бомба као и више комада муниције различитог калибра.

Лице Р.Б је приведено у службене просторије гдје је извршено испитивање на околности извршења кривичних дјела „Неовлашћена производња и промет опојних дрога“ и „недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја“.

Против осумњиченог ће, уз сагласност поступајућег тужиоца, у редовној процедури бити поднесен извјештаја за почињена кривична дјела, саопштено из МУП РС.

(БН)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ддр ки

25.05.2017 08:21

Гдје су правни крупни дилери......??????Ово ду аматери.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рики

25.05.2017 09:16

а задрзавање у затвору до оконцања поступка???? Ниста????:-(. Милин комсија само це усмена опомена и то је то.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Карадоз

25.05.2017 11:58

Јел то неки Вехабија?

ОДГОВОРИТЕ