Дјечак из БиХ мртав у Пули

Истарска полиција истражује четири особе, двије жене и два мушкарца, због насилне смрти трогодишњег дјечака у Пули који је јутрос око девет часова пронађен мртав у плићаку у мору, километар од луке Мандрача.

Босна и Херцеговина 24.05.2017 | 16:04
Дјечак из БиХ мртав у Пули
Потврдила је то истарска полиција додајући да још нико од тих особа није ухапшен. Неслужбено, 32-годишња мајка Ц.П. из Пуле синоћ нешто иза поноћи пријавила полицији да је њезин син, под још неутврђеним околностима, нестао.

Такође неслужбено се дознаје и да је с дјететом била мајка те да је отац у Босни и Херцеговини.

Мајка се с дјететом недавно из БиХ доселила у Пулу. Полицији је рекла да се са сином задњи пут играла у оближњм парку у уторак мало иза 18 часова, да би касније утврдила да га нема. До пријаве нестанка полицији, како је рекла, дијете је сама тражила по граду.

Ријеч је о дијелу пулског залива који је бивша војна зона и на којем је терен теже приступачан, а у близини је Аквилејског прилаза 2, гдје је дијете боравило. Након дојаве, полиција је одмах покренула интензивну потрагу.

Међутим, касније је током разговора мајка, наводно сама полицији показала гдје се тијело њеног сина налази. Дијете је пронађено у плићаку, километар удаљеном од лучице Мандрач у Пули.

Увиђај су, осим полиције, обавили замјеник жупанијског државног тужиоца Еди Путигна те патолог и судски вјештак Илија Кучинар, који ће у четвртак обавити обдукцију те утврдити тачан узрок смрти.

Иначе, на тијелу трогодишњег дјечака видљиви су трагови насиља, а претпоставља се да је задављен и бачен у море.

(24сата.хр)

Коментари / 0

Оставите коментар