На Газиместану испросио девојку

Стефан Васиљевић из Београда, који је у понедељак запросио своју девојку Јовану Станковић у оклопу Милоша Обилића на Газиместану, за "Блиц" је открио како је дошао на идеју да веренички прстен девојци уручи на баш овакав начин.

Србија 17.05.2017 | 20:53
На Газиместану испросио девојку
Он објашњава да се овога досетио како би подстакао, али и подсетио друге Србе на нашу традицију. Његова изабраница, међутим, није ни слутила да ће је запросити на крајње необичан начин.



Јована ништа није знала. Мислила је да ће само обићи пријатеље и видети јужну српску покрајину. Били смо у манастиру Грачаница два, три дана и у разговору са људима из Туристичке организације споменуо сам да желим да је запросим. Они су ми и дали идеју, јер нисам баш планирао да је запросим у оклопу. Они су ми га понудили, што ме је одушевило - препричава Стефан.

И тако је Стефан у металном оклопу Милоша Обилића, клечећи на коленима, у присуству неколико пријатеља из Туристичке организације Грачанице као "сведока", запросио своју девојку Јовану, са којом се забављао две године.



Када ће бити свадба и да ли ће се потрудити да и она буде занимљива, још увек се не зна. Како објашњава Стефан, о томе још није размишљао. Верујемо да ће се и те како потрудити да направи нешто оригинално.

(Блиц)


Коментари / 4

Оставите коментар
Name

шизматици

17.05.2017 19:00

Јесте нашао гдје ће је запросити на темељу националне обране.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

18.05.2017 07:11

Мислио сам обмане а не обране.

Name

Србин

17.05.2017 20:38

Свака част!А ти не балави.

ОДГОВОРИТЕ
Name

јадни Срби

18.05.2017 07:49

Тужни Срби само знају просити...

ОДГОВОРИТЕ