Na Gazimestanu isprosio devojku

Stefan Vasiljević iz Beograda, koji je u ponedeljak zaprosio svoju devojku Jovanu Stanković u oklopu Miloša Obilića na Gazimestanu, za "Blic" je otkrio kako je došao na ideju da verenički prsten devojci uruči na baš ovakav način.

Srbija 17.05.2017 | 20:53
Na Gazimestanu isprosio devojku
On objašnjava da se ovoga dosetio kako bi podstakao, ali i podsetio druge Srbe na našu tradiciju. Njegova izabranica, međutim, nije ni slutila da će je zaprositi na krajnje neobičan način.



Jovana ništa nije znala. Mislila je da će samo obići prijatelje i videti južnu srpsku pokrajinu. Bili smo u manastiru Gračanica dva, tri dana i u razgovoru sa ljudima iz Turističke organizacije spomenuo sam da želim da je zaprosim. Oni su mi i dali ideju, jer nisam baš planirao da je zaprosim u oklopu. Oni su mi ga ponudili, što me je oduševilo - prepričava Stefan.

I tako je Stefan u metalnom oklopu Miloša Obilića, klečeći na kolenima, u prisustvu nekoliko prijatelja iz Turističke organizacije Gračanice kao "svedoka", zaprosio svoju devojku Jovanu, sa kojom se zabavljao dve godine.



Kada će biti svadba i da li će se potruditi da i ona bude zanimljiva, još uvek se ne zna. Kako objašnjava Stefan, o tome još nije razmišljao. Verujemo da će se i te kako potruditi da napravi nešto originalno.

(Blic)


Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

šizmatici

17.05.2017 19:00

Jeste našao gdje će je zaprositi na temelju nacionalne obrane.

ODGOVORITE
Name

re

18.05.2017 07:11

Mislio sam obmane a ne obrane.

Name

Srbin

17.05.2017 20:38

Svaka čast!A ti ne balavi.

ODGOVORITE
Name

jadni Srbi

18.05.2017 07:49

Tužni Srbi samo znaju prositi...

ODGOVORITE