Ухапшен због пријетње полицији

Зеничка полиција интервенисала је данас на улицама овог града након што је једна особа запријетила полицајцу да ће пуцати.

Босна и Херцеговина 15.05.2017 | 18:02
Ухапшен због пријетње полицији
Како је саопштено из МУП-а ЗДК, данас око 14 сати, дежурна служба Полицијске станице Центар у Зеници је обавјештена да је једна мушка особа, која се возила у путничком моторном возилу Ауди, изјавила да има оружје и да ће напасти полицијског службеника. Одмах након запримљене пријаве, о наведеном су обавјештене све полицијске патроле на терену, те је организована потјера за спорним возилом и проналаском наведеног лица које је упутило пријетње.

Као резултат наведених активности, око 14,15 сати, у улици Булевар Езхера Езе Арнаутовића, полицијска патрола је зауставила путничко моторно возило "Ауди", регистарских ознака О38-Ј-443, којим је управљало лице К.М., док се у возилу налазило лице Т.М., рођено 1980. године, из Зенице, које се сумњичи да је упутило пријављене пријетње.

Спорно возило је измјештено на службени паркинг простор ради вршења претреса истог, а лице Т.М. је лишено слободе, спроведено у службене просторије Полицијске управе И, гдје је и задржано и гдје је над истим заведена криминалистичка обрада. Како је утврђено ради се о лицу које је у више наврата пријављивано и процесуирано због извршења кривичних дјела, саопштено је из МУП-а ЗДК.

(Н1)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Хм

15.05.2017 16:14

Атмосфера је наелектрисана, мало фали да се запуца. 25 година пропадања и безнадја сваста направи од људи. Из оног сто се десило прије три године, политицари нису извукли ама бас никакву поуку.

ОДГОВОРИТЕ