Погинуо и син познатог спортисте

Међу настрадалим у јучерашњој авионској несрећи која се догодила у насељу Родоч у Мостару је и Мухамед Сиповић, син Зијада Сиповића, познатог спортисте и певача из БиХ.

Босна и Херцеговина 14.05.2017 | 12:29
Погинуо и син познатог спортисте
То је за Фактор потврдио у телефонском разговору и сам Зијад Сиповић.

"Још увек сам у шоку. Синоћ су ме обавестили и на путу сам за Мостар како бих идентификовао тело", казао је Мухамедов отац Зијад за Фактор.

Према његовим речима, његов двадесетогодишњи син живео је на релацији Сарајево - Мостар, те је у град на Неретви отишао пре неколико дана. Како се нашао у авиону није му било познато.

У трагичној несрећи осим Мухамеда Сиповића настрадало је и двоје деце Дражена Ловрића, радника мостарског аеродроме, те осмогодишњи син Сањина Хаџиомеровића.

Они су учествовали у манифестацији "Дани отоворених врата" у оквиру које се организовао и "Лет изнад Мостара", који је након само двадесетак минута трагично окончан.

Авионом је пилотирао Иван Карачић, пилот са вишегодишњим искуством.

Јуче се на месту трагедије појавила информација да је Карачић дожиовео срчани удар током лета, али о томе званично нико није хтео говорити. Иначе, тела настрадалих синоћ су превезена на мостарску патологију, где ће бити обављена обдукција.

Извор: Фактор.ба

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

хммммм

14.05.2017 18:10

Жалосно је сто му се тако вратило али у Сарајеву за вријеме рата нема се чиме Зијо похвалити,на против...

ОДГОВОРИТЕ
Name

@хмммм

15.05.2017 02:09

За разлику од Зијада, сигуран сам да се ти можеш похвалити протјеривањем и пљачкањем својих комшија, иначе не би писао тако болесне ствари. Сарајево је одбрањено захваљујући и великом броју Срба, посебно генералу Јовану Дивјаку, рођеном Београђану. Само људи као ти се боје погледати истини у очи. Велика је разлика између Србина и самопроглашеног Србина/четника, велика...