Poginuo i sin poznatog sportiste

Među nastradalim u jučerašnjoj avionskoj nesreći koja se dogodila u naselju Rodoč u Mostaru je i Muhamed Sipović, sin Zijada Sipovića, poznatog sportiste i pevača iz BiH.

Bosna i Hercegovina 14.05.2017 | 12:29
Poginuo i sin poznatog sportiste
To je za Faktor potvrdio u telefonskom razgovoru i sam Zijad Sipović.

"Još uvek sam u šoku. Sinoć su me obavestili i na putu sam za Mostar kako bih identifikovao telo", kazao je Muhamedov otac Zijad za Faktor.

Prema njegovim rečima, njegov dvadesetogodišnji sin živeo je na relaciji Sarajevo - Mostar, te je u grad na Neretvi otišao pre nekoliko dana. Kako se našao u avionu nije mu bilo poznato.

U tragičnoj nesreći osim Muhameda Sipovića nastradalo je i dvoje dece Dražena Lovrića, radnika mostarskog aerodrome, te osmogodišnji sin Sanjina Hadžiomerovića.

Oni su učestvovali u manifestaciji "Dani otovorenih vrata" u okviru koje se organizovao i "Let iznad Mostara", koji je nakon samo dvadesetak minuta tragično okončan.

Avionom je pilotirao Ivan Karačić, pilot sa višegodišnjim iskustvom.

Juče se na mestu tragedije pojavila informacija da je Karačić dožioveo srčani udar tokom leta, ali o tome zvanično niko nije hteo govoriti. Inače, tela nastradalih sinoć su prevezena na mostarsku patologiju, gde će biti obavljena obdukcija.

Izvor: Faktor.ba

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

hmmmmm

14.05.2017 18:10

Žalosno je sto mu se tako vratilo ali u Sarajevu za vrijeme rata nema se čime Zijo pohvaliti,na protiv...

ODGOVORITE
Name

@hmmmm

15.05.2017 02:09

Za razliku od Zijada, siguran sam da se ti možeš pohvaliti protjerivanjem i pljačkanjem svojih komšija, inače ne bi pisao tako bolesne stvari. Sarajevo je odbranjeno zahvaljujući i velikom broju Srba, posebno generalu Jovanu Divjaku, rođenom Beograđanu. Samo ljudi kao ti se boje pogledati istini u oči. Velika je razlika između Srbina i samoproglašenog Srbina/četnika, velika...