Украден аутомобил безбједњака

Током ноћи непозната особа или више њих украли су службени аутомобил Министарства безбједности Босне и Херцеговине.

Босна и Херцеговина 14.05.2017 | 12:19
Украден аутомобил безбједњака
Како Н1 сазнаје, аутомобил “тојота” украден је са службеног паркинга Савјета министара БиХ, на Маријин Двору.

Према информацијама Н1, разбојници су разбили стакло на аутомобилу, срушили наплатну рампу и побјегли у непознатом смјеру.

У цијели случај укључен је и МУП Кантона Сарајево чији су припадници извршили увиђај.

"Аутомобил је украден током ноћи. Приликом бијега, оштећена је рампа на паркинг", казали су за Н1 у Оперативном центру МУП Кантона Сарајево.

На месту догађаја налазе се и службеници Министарства безбедности БиХ, а за починиоцима се трага.

Извор: Н1

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Нада

14.05.2017 11:12

Шта рећи..

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

14.05.2017 12:27

А ти, министре Мектићу причај вицеве. Боље би ти било да радиш свој посао, него што се мијешаш у све, више него у посао за који примаш велику плату. Најбоље би, опет било да поднесеш оставку, да не брукаш више странку која те је створила. Себе, више не можеш ни обрукати, то си већ довољно урадио

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

14.05.2017 15:28

Ал си реалан, нема даље...

Name

Ре Ре

14.05.2017 16:56

Пуно реалнији него ти... Буди поштен, па јавно реци у чему сам погријешио, шта није истина у ономе што сам написао. Наш највећи проблем и јесте што не критикујемо слабости у сопственим редовима. Ја то радим, а ти види шта ћеш и како ћеш

Name

Лија

14.05.2017 14:54

А све је ''обезбјеђено'' од стране службеника полиције из Дирекције за координацију полицијских тијела бих, која се ето тако успут намеће као ''кровна'' полицијска агенција на нивоу бих. Ако неко не зна, то је она иста полиција која се нашминкана постројава у почасни вод, приликом посјете америчког амбасадора агенцији или приликом посјете неког ниже разредног назови дипломате, преко којег треба накукумакати нешто новца и опреме.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дкпт

14.05.2017 16:49

То је иста полицијска агенција у којој су срби тотално обесправљени јер је Вилиц патолоски србомрзац а Уроса Пену само интересују његове секретарице и слузбени ауто.

Name

ДКПТX

14.05.2017 19:06

И наравно Уроса интересују паре са пар факултета на којима предаје у току радног времена , од понедељка до петка и онда куци, наравно слузбеним аутом. И наравно све тако у круг пар прослих година Њега само то интересује. Каква полиција и полицијски послови?

Name

ре Лија

15.05.2017 06:11

У тој истој полицијској агенцији, још увијек ради самостални инспектор, бошњак, који је, дан прије напада на господина Вучића, пуцао из службеног пиштоља у вип ложу, са јединим јединим циљем, да изазове инцидент у Поточарима, и тиме опали шамар Републици Српској. Покушај провођења истраге, за очито кривично дјело изазивања опасности, је пропао због ''виших политичких циљева'' у коалицији на нивоу бих, и потпуне инертности министра безбједности. То је полицијска агенција, у којој је потпуно поремећен национални баланс на штету Срба и Хрвата, на начин да једну цијелу јединицу, у којој је близу 400 припадника називају седма муслиманска. То је полицијска агенција у којој је конкурс за пријем у радни однос, пука формалност, до границе безобразлука, у којем челни руководни издиктирају имена оних кандидата који ће бити примљени, јер су они нечији а сви остали ничији. Значајна је улога Уроша у тим ''часним страначким'' пословима.