Ukraden automobil bezbjednjaka

Tokom noći nepoznata osoba ili više njih ukrali su službeni automobil Ministarstva bezbjednosti Bosne i Hercegovine.

Bosna i Hercegovina 14.05.2017 | 12:19
Ukraden automobil bezbjednjaka
Kako N1 saznaje, automobil “tojota” ukraden je sa službenog parkinga Savjeta ministara BiH, na Marijin Dvoru.

Prema informacijama N1, razbojnici su razbili staklo na automobilu, srušili naplatnu rampu i pobjegli u nepoznatom smjeru.

U cijeli slučaj uključen je i MUP Kantona Sarajevo čiji su pripadnici izvršili uviđaj.

"Automobil je ukraden tokom noći. Prilikom bijega, oštećena je rampa na parking", kazali su za N1 u Operativnom centru MUP Kantona Sarajevo.

Na mestu događaja nalaze se i službenici Ministarstva bezbednosti BiH, a za počiniocima se traga.

Izvor: N1

Komentari / 8

Ostavite komentar
Name

Nada

14.05.2017 11:12

Šta reći..

ODGOVORITE
Name

Realno

14.05.2017 12:27

A ti, ministre Mektiću pričaj viceve. Bolje bi ti bilo da radiš svoj posao, nego što se miješaš u sve, više nego u posao za koji primaš veliku platu. Najbolje bi, opet bilo da podneseš ostavku, da ne brukaš više stranku koja te je stvorila. Sebe, više ne možeš ni obrukati, to si već dovoljno uradio

ODGOVORITE
Name

re

14.05.2017 15:28

Al si realan, nema dalje...

Name

Re Re

14.05.2017 16:56

Puno realniji nego ti... Budi pošten, pa javno reci u čemu sam pogriješio, šta nije istina u onome što sam napisao. Naš najveći problem i jeste što ne kritikujemo slabosti u sopstvenim redovima. Ja to radim, a ti vidi šta ćeš i kako ćeš

Name

Лија

14.05.2017 14:54

А све је ''обезбјеђено'' од стране службеника полиције из Дирекције за координацију полицијских тијела бих, која се ето тако успут намеће као ''кровна'' полицијска агенција на нивоу бих. Ако неко не зна, то је она иста полиција која се нашминкана постројава у почасни вод, приликом посјете америчког амбасадора агенцији или приликом посјете неког ниже разредног назови дипломате, преко којег треба накукумакати нешто новца и опреме.

ODGOVORITE
Name

Dkpt

14.05.2017 16:49

To je ista policijska agencija u kojoj su srbi totalno obespravljeni jer je Vilic patoloski srbomrzac a Urosa Penu samo interesuju njegove sekretarice i sluzbeni auto.

Name

DKPTX

14.05.2017 19:06

I naravno Urosa interesuju pare sa par fakulteta na kojima predaje u toku radnog vremena , od ponedeljka do petka i onda kuci, naravno sluzbenim autom. I naravno sve tako u krug par proslih godina Njega samo to interesuje. Kakva policija i policijski poslovi?

Name

re Lija

15.05.2017 06:11

U toj istoj policijskoj agenciji, još uvijek radi samostalni inspektor, bošnjak, koji je, dan prije napada na gospodina Vučića, pucao iz službenog pištolja u vip ložu, sa jedinim jedinim ciljem, da izazove incident u Potočarima, i time opali šamar Republici Srpskoj. Pokušaj provođenja istrage, za očito krivično djelo izazivanja opasnosti, je propao zbog ''viših političkih ciljeva'' u koaliciji na nivou bih, i potpune inertnosti ministra bezbjednosti. To je policijska agencija, u kojoj je potpuno poremećen nacionalni balans na štetu Srba i Hrvata, na način da jednu cijelu jedinicu, u kojoj je blizu 400 pripadnika nazivaju sedma muslimanska. To je policijska agencija u kojoj je konkurs za prijem u radni odnos, puka formalnost, do granice bezobrazluka, u kojem čelni rukovodni izdiktiraju imena onih kandidata koji će biti primljeni, jer su oni nečiji a svi ostali ničiji. Značajna je uloga Uroša u tim ''časnim stranačkim'' poslovima.