РУС: ЦСКА сигуран и убједљив за ЛШ!

Нападач за следећу сезону: Висок, снажан и зна да га да! Нова снага ЦСКА је Федор Шалов!

Фудбал 12.05.2017 | 20:45
РУС: ЦСКА сигуран и убједљив за ЛШ!
Титулу је узео и већ прославио омражени им Спартак, као циљ до краја сезоне остала је борба са Зенитом за директан пласман у Лигу шампиона, а ако буду играли као данас, фудбалери ЦСКА не морају да брину да ће првенство Премијер лиге Русије завршити на другом месту. Армејци су у уводном сусрету 28. кола згромили Арсенал из Туле и приближили га нижем рангу такмичења - 3:0.

Централна фигура дуела у Мосвки био је Федор Шалов. Реч је о 19-годишњем нападачу, прошле године прекомандованом из младог у сениорски тим. У финишу сеозне овај 180 центиметара високи шпиц наговештава да би у наредној могао да буде ударна снага тима, јер је се баш распуцао. Данас је дао два гола, а претходно изнудио једанаестерац и трасирао пут ка победи фаворита. У минулим рундама је био прецизан и на гостовањима Уфи и Амкару.

Српски репрезенаттивац Зоран Тошић добио је прилику у завршних 13 минута, уместоАлександра Головина.

Овим слављем ЦСКА је стекао сјајну позицију у финишу трке за друго место, јер сад има четири бода више од Зенита (у суботу гостује у Самари), а има и лакши распоред. До краја ће играти са Рубином у Казању и Анжијем код куће, док екипа из Санкт Петербурга дочекује Краснодар, а гостује Локомотиви.

С друге стране, Арсенал из Туле је остао на 15. месту и следи му грчевита борба да се дочепа места које води у бараж за опстанак.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА РУСИЈЕ, 28. КОЛО

Петак:
ЦСКА - Арсенал Тула 3:0 (2:0)
/Натхо 31 пен, Шалов 41, 53/

Субота:
11.00 Урал - Краснодар
13.30 Амкар - Спартак Москва
15.00 Крила Совјетов - Зенит
18.30 Локомотива - Оренбург

Недеља:
11.00 Том - Терек
15.30 Уфа - Анжи
18.00 Ростов - Рубин

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар