RUS: CSKA siguran i ubjedljiv za LŠ!

Napadač za sledeću sezonu: Visok, snažan i zna da ga da! Nova snaga CSKA je Fedor Šalov!

Fudbal 12.05.2017 | 20:45
RUS: CSKA siguran i ubjedljiv za LŠ!
Titulu je uzeo i već proslavio omraženi im Spartak, kao cilj do kraja sezone ostala je borba sa Zenitom za direktan plasman u Ligu šampiona, a ako budu igrali kao danas, fudbaleri CSKA ne moraju da brinu da će prvenstvo Premijer lige Rusije završiti na drugom mestu. Armejci su u uvodnom susretu 28. kola zgromili Arsenal iz Tule i približili ga nižem rangu takmičenja - 3:0.

Centralna figura duela u Mosvki bio je Fedor Šalov. Reč je o 19-godišnjem napadaču, prošle godine prekomandovanom iz mladog u seniorski tim. U finišu seozne ovaj 180 centimetara visoki špic nagoveštava da bi u narednoj mogao da bude udarna snaga tima, jer je se baš raspucao. Danas je dao dva gola, a prethodno iznudio jedanaesterac i trasirao put ka pobedi favorita. U minulim rundama je bio precizan i na gostovanjima Ufi i Amkaru.

Srpski reprezenattivac Zoran Tošić dobio je priliku u završnih 13 minuta, umestoAleksandra Golovina.

Ovim slavljem CSKA je stekao sjajnu poziciju u finišu trke za drugo mesto, jer sad ima četiri boda više od Zenita (u subotu gostuje u Samari), a ima i lakši raspored. Do kraja će igrati sa Rubinom u Kazanju i Anžijem kod kuće, dok ekipa iz Sankt Peterburga dočekuje Krasnodar, a gostuje Lokomotivi.

S druge strane, Arsenal iz Tule je ostao na 15. mestu i sledi mu grčevita borba da se dočepa mesta koje vodi u baraž za opstanak.

PREMIJER LIGA RUSIJE, 28. KOLO

Petak:
CSKA - Arsenal Tula 3:0 (2:0)
/Natho 31 pen, Šalov 41, 53/

Subota:
11.00 Ural - Krasnodar
13.30 Amkar - Spartak Moskva
15.00 Krila Sovjetov - Zenit
18.30 Lokomotiva - Orenburg

Nedelja:
11.00 Tom - Terek
15.30 Ufa - Anži
18.00 Rostov - Rubin

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar