Видео: Ти си кловн! Ма, ти си ку... син!

Као неваспитана деца у школском дворишту. . . !

Фудбал 11.05.2017 | 13:45
Видео: Ти си кловн! Ма, ти си ку... син!
Осим експресног вођства од 2:0, прелепе солоакције Карима Бенземе за 2:1, суза домаћих навијача и кабаница гостујућих којим су се заштитили од кише, реванш полуфинала Лиге шампиона, Атлеитко - Реал памтиће се и по вербалном окршају Фернанда Тореса иКристијана Роналда.

Инцвидент се десио у надокнади првог полувремена, само који минут после поготка Иска, којим су гости практично оверили пласман у финале Лиге шампиона. Нападачи мадридских великана су се закачили тако што је први отровну стрелу у правцу најбољег фудбалера света одапео видљиво љути Торес.

„Шта је с тобом“, питао је, нимало љубазно, Ел Њињо и успут одгурнуо Португалца.

Наравно, овај му није остао дужан.

„Ти си кловн. Иди кући, идиоте“, одбрусио је ЦР7.

Дошло је до кошкања, један другом су се унели у лице, морао је да интервенише турски судија Чакир, који их - на дивно чудо - није казнио картонима, па је нападач Атлетика ову расправу зачинио речима:

„Ку... сине“.

На одговор није морао дуго да чека. После утакмице, Роналдо је ликовао:

„Реал је увек био и увек ће бити већи клуб од Атлетика. То вам је исто као што је Манчестер јунајтед већи од Ливерпула“, пецнуо је Кристијано, алудирајући на време проведено на Олд Трафорду кад је имао више успеха од Тореса, који је играо за Црвене са Енфилда..



Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар