Video: Ti si klovn! Ma, ti si ku... sin!

Kao nevaspitana deca u školskom dvorištu. . . !

Fudbal 11.05.2017 | 13:45
Video: Ti si klovn! Ma, ti si ku... sin!
Osim ekspresnog vođstva od 2:0, prelepe soloakcije Karima Benzeme za 2:1, suza domaćih navijača i kabanica gostujućih kojim su se zaštitili od kiše, revanš polufinala Lige šampiona, Atleitko - Real pamtiće se i po verbalnom okršaju Fernanda Toresa iKristijana Ronalda.

Incvident se desio u nadoknadi prvog poluvremena, samo koji minut posle pogotka Iska, kojim su gosti praktično overili plasman u finale Lige šampiona. Napadači madridskih velikana su se zakačili tako što je prvi otrovnu strelu u pravcu najboljeg fudbalera sveta odapeo vidljivo ljuti Tores.

„Šta je s tobom“, pitao je, nimalo ljubazno, El Njinjo i usput odgurnuo Portugalca.

Naravno, ovaj mu nije ostao dužan.

„Ti si klovn. Idi kući, idiote“, odbrusio je CR7.

Došlo je do koškanja, jedan drugom su se uneli u lice, morao je da interveniše turski sudija Čakir, koji ih - na divno čudo - nije kaznio kartonima, pa je napadač Atletika ovu raspravu začinio rečima:

„Ku... sine“.

Na odgovor nije morao dugo da čeka. Posle utakmice, Ronaldo je likovao:

„Real je uvek bio i uvek će biti veći klub od Atletika. To vam je isto kao što je Mančester junajted veći od Liverpula“, pecnuo je Kristijano, aludirajući na vreme provedeno na Old Trafordu kad je imao više uspeha od Toresa, koji je igrao za Crvene sa Enfilda..



Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar